Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Ο Γιωργος Μαυρακακης απανταει στην εφημεριδα Ο ΠΟΛΙΤΗΣ για την φωτια του 2001 / ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟΤΕ

Γ. Μαυρακακης
Πήραμε στα Τοπικά ΧΡΟΝΙΚΑ μια επιστολή από τον πρώην αντιδήμαρχο και πρόεδρο της ΕΔΑΝΑΛ της περιόδου 1998-2002 Γιώργο Μαυρακακη με την οποία απαντά και σχολιάζει ταυτόχρονα τα όσα εν είδη σχολίου έγραψε η τοπική εβδομαδιαία εφημερίδα "Ο ΠΟΛΙΤΗΣ" με αφορμή την πρόσφατη εκδήλωση φωτιάς στον σκουπιδότοπο του Νισελίου.

Ο Γ. Μαυρακακης στην επιστολή του αναφέρεται στα...
πραγματικά γεγονότα της περιόδου που έλαβε χώρα το γεγονός, το 2001, και εξ αιτίας του δημοσιεύματος είχε προσφύγει στην δικαιοσύνη όπου και δικαιώθηκε πρωτόδικα και είχε καταδικαστεί ο εκδότης της εφημερίδας.

Επισυνάπτει παράλληλα και το κείμενο που αναγνώστηκε στο εφετείο με το οποίο ο εκδότης της εφημερίδας αναγνωρίζει ρητά ότι τα όσα έγραψε και καταλόγισε στον στον κ. Μαυρακακη δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Αυτη η παραδοχη εκ μερους του εκδοτη της εφημεριδας Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ειχε ως αποτελεσμα την αποσυρση της μηνησης εκ μερους του Γ. Μαυρακακη. Ο επιστολεας τονιζει οτι ο εκδοτης της εφημεριδας τοτε ζητησε συγνωμη αλλα τωρα, μετα απο εντεκα χρονια, επανερχεται στο ιδιο θεμα διαστρεβλωντας και παλι την αληθεια.

Αναλυτικα η επιστολη του Γιωργου Μαυρακακη θα δημοσιευτει σε επομενη αναρτηση.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μά καλά, είναι δυνατόν νοήμων άνθρωπος να λαμβάνει σοβαρά τα όσα γράφει ο κ Σουρλόπουλος στην εφημερίδα ο ΠΟΛΙΤΗΣ? Είναι γνωστός για την λασπολογία του, μήπως τα ίδια δεν έκανε με τον κ Πουρλιοτόπουλο? Με τον κ Στεφανάκη? Με τον κ Γκιόνογλου? Το πώς λειτουργεί αυτός ο άνθρωπος το γνωρίζουν και τα καλντερίμια που έβαλε ο Γκιόνογλου στους πεζόδρομους!!! Είναι γνωστός για τις κολοτούμπες του!! Δείτε τι έγινε στις τελευταίες Δημοτικές εκλογές προεκλογικά του Δημητριάδη του έσερνε τα εξ αμάξης, και μετεκλογικά έγινε το λιβανιστήρι του!!! Για ποια σοβαρότητα και ποια ιδεολογία μπορούμε να μιλήσουμε? Αν δεν μου απατά η μνήμη ένας εκ των παιδιών είχε εκτεθεί υποψήφιος με τον κ Παράσχο που είχε το χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ θυμάται κανείς πόσους ψήφους πήρε? Κάτι λιγότερο από 80!!! Επομένως ο κόσμος ξέρει να κρίνει και να αποδίδει αναλόγως, τα υπόλοιπα είναι να είχαμε να λέμε.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά δεν είναι όλα μαύρα , έπεσε στα χέρια μου το φύλλο τις εφημερίδας ΠΟΛΙΤΗΣ και διαπίστωσα ότι βγάζει και γέλιο. Σε κάποιο σχόλιο διαβάζω, ότι ο Παναγιώτης Γκυρίνης, είναι πολύ αξιόλογος, αλλά έχει πυκνή συναναστροφή με άτομα του δεξιού παρελθόντος!! Δηλαδή θα έπρεπε να πάρει την έγκριση του ΠΟΛΙΤΗ με ποιους θα συναναστρέφεται? Τι είδους ρατσισμός είναι αυτός? Ακόμη αυτά θα συζητάμε ο δεξιός , ο κουμουνιστής και ο συριζαίος? Που ζεις άνθρωπε μου? Αμ το άλλο? Οι γέροντες λέει που στέλνουν επιστολές ότι στη θητεία τους ήταν άμισθοι το παράκαναν!!! Συγγνώμη αλλά ο ιδρυτής τις εφημερίδας λυκόπουλο. Η πρόσκοπος?