Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Στο αυτοφωρο καθηγητης στην Αλεξανδρεια - Ειχε φτιαξει φροντιστηριο στο σπιτι του για ιδιαιτερα

Έφοδο του ΣΔΟΕ σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα σε σπίτι εκπαιδευτικού στην Αλεξάνδρεια ο οποίος συνελήφθη να κάνει ιδιαίτερα μαθήματα σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στο ισόγειο σε μαθητές. Οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ έκαναν έναν πρώτο έλεγχο και διαπίστωσαν ότι...

υπάρχουν παραβάσεις και παρατυπίες φορολογικού περιεχομένου αφού ως γνωστόν δεν μπορούν να εμπλακούν στο ζήτημα της διδασκαλίας των ιδιαίτερων μαθημάτων που επίσης είναι παράνομη πράξη πλην όμως ευρέως διαδεδομένη στον καθηγητικό κλάδο.

Οι φορολογικές παραβάσεις ήταν η αίτια να συλληφθει ο πενηντάχρονος καθηγητής που στον τομέα του θεωρείται «κορυφή» και με την φήμη που είχε όλα τα προηγούμενα χρόνια είχε αποκτήσει μεγάλο κύκλο εργασιών, όπως φημολογείται από τους γνώστες του χώρου.

Ο εκπαιδευτικός μεταφέρθηκε στο ΑΤ Αλεξάνδρειας όπου  και κρατείται για να παραπέμθει με την διαδικασία του αυτοφώρου στον εισαγγελέα. Πιθανόν να υπάρξει εισαγγελική παραγγελία για να αφεθεί ελεύθερος.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι ο εν λόγω εκπαιδευτικός ήταν «κόκκινο πανί» για πολλούς συναδέλφους του ιδιώτες φροντιστές που έβλεπαν να λειτουργεί εν ψυχρώ χωρίς να φοβάται κανέναν όλα αυτά τα χρόνια.

Το θέμα είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα απασχολήσει το σχολείο στο οποίο δουλεύει εδώ και χρόνια καθώς και τον επιστημονικό φορέα στον οποίο ανήκει και στον οποίο έπαιζε καίριο ρόλο τα χρόνια αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: