Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Με τον Γ. Σπυριδη υποψηφιο δημαρχο ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αλεξανδρεια

Η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αλεξάνδρεια το αποφάσισε. Ο υποψήφιος δήμαρχος που θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου που θα υποστηρίξει το κόμμα θα προέρχεται από το χωρο, θα είναι στέλεχος, θα είναι ο νυν δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Σπυρίδης.

Η συνέλευση που έγινε την Τετάρτη το βράδυ παρουσία πολλών μελών της οργάνωσης στα γραφεία του κόμματος κατέληξε στην...

απόφαση σχεδόν με καθολικό τρόπο. Σχεδόν όλοι υποστήριξαν ότι ο επικεφαλής θα πρέπει να ει ναι στέλεχος του κόμματος με παρελθόν, δηλαδή όχι νεοφερμένος, και αρκετοί ήταν αυτοί που πρότειναν τον γραμματέα της οργάνωσης της Αλεξάνδρειας Γ. Σπυριδη ως τον καταλληλότερο.

Είναι προφανές ότι ο Σπυρίδης θα είναι ο υποψήφιος αφού κανείς δεν πρόκειται είτε να θέσει είτε να προτείνει άλλη υποψηφιότητα. Επίσης, αποφασίστηκε να γίνουν στο άμεσο μέλλον εκδηλώσεις- καλέσματα ώστε να σχηματιστεί ένα πρόπλασμα δημοτικής κίνησης που θα πλαισιώσει τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε προγραμματικό επίπεδο το ψηφοδέλτιο του κόμματος.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΕΜΕΝΗ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ. ΟΜΩΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΣΚΕΛΗ ΄Η ΤΟΥ ΑΜΠΑΤΖΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΙΚΗΣ.
ΤΩΡΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΗΜΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΑΤΟ.
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ
ΕΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια πιος ειναι αυτος ο ρασπουτιν

Ανώνυμος είπε...

O Γιώργος μπορεί να κάνει την διαφορά, έχει ικανότητες και αν έχει την θέληση θα αφήσει έργο στην πόλη.Δεν είναι αλεξιπτωτιστής ούτε οπορτουνιστής όπως οι υπόλοιποι υποψήφιοι.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ,ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΗ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΡΚΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

Χίλιες φορές καλύτερα αυτόν παρά τα κομματόσκυλα που έχουν ρημάξει τον τόπο τόσα χρόνια.
Τουλάχιστον αυτός έχει δουλειά και βγάζει το μεροκάμματό του. Οι άλλοι περιφέρομενοι στα καφενεία είναι και ήταν. Βολεψάκιδες του κερατά.