Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Γ. Γκιουρτζής σε Δημητριάδη: Μόνος σου έκανες τη μήνυση, τώρα γιατί μας ρωτάς;

Γιάννης Γκιουρτζής
Στα Τοπικά ΧΡΟΝΙΚΑ πρώτοι διαβάσατε το απόγευμα της Κυριακής ότι θα γίνει έκτακτη σύγκληση της ολομέλειας της δημοτικής ομάδας του δημάρχου Φ. Δημητριάδη για το θέμα Γκαβαρδίνα. Διαβάσατε αναλυτικό και εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ με τα όσα έγιναν στην συνεδρίαση αυτή καθώς επίσης και το “βατερλό” του Δημητριάδη στον σχεδιασμό που έκανε αλλά δεν του “βγήκε”.

Σε συνέχεια της Κυριακάτικης συνεδρίασης να σας πούμε ακόμα ένα ...

περιστατικό που δίνει και αυτό ανάγλυφα το κλίμα που επικράτησε μέσα στο γραφείο. Ένα κλίμα ψυχρό αν και έξω στην Αλεξάνδρεια η θερμοκρασία ήταν πολύ καλή. Ο δήμαρχος θέτει το θέμα του πρώην αντιδημάρχου και αναφέρεται στη μήνυση που έχει υποβάλλει εναντίον του. Το λόγο ζητάει ο πρώην πρόεδρος του συμβουλίου Γιάννης Γκιουρτζής που, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λέει στον Φ. Δημητριάδη τα εξής: “Δήμαρχε, όταν έκανες την μήνυση ρώτησες κανέναν; Όχι. Τώρα γιατί μας ρωτάς;. Να αποφασίσεις μόνο σου αφού μόνος σου τα έκανες όπως τα έκανες. Εμάς γιατί μας κάλεσες;”. Ο δήμαρχος το πήρε το μήνυμα που ήταν απολύτως σαφές. Βγάλτα πέρα μόνο σου αφού μόνος σου αποφάσισες χωρίς να ρωτήσεις κανέναν.

Βέβαια, ο κ. Γκιουρτζής ως πρόεδρος του συμβουλίου είμαι βέβαιος ότι γνώρισε από κοντά τον δήμαρχο και την λειτουργία του και δεν θα πρέπει να έπεσε από τα σύνεφα για την συμπεριφορά του. Και επειδή λοιπόν τον γνωρίζει του συνέστησε να λειτουργήσει με τον τρόπο που ξέρει. Μόνος του δηλαδή...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

o μόνος καθαρός.. Ο οδοντίατρος

Ανώνυμος είπε...

Εσύ Γιατρέ μου, επιστήμων, νοήμων , έντιμος άνθρωπος πως καταδέχεσαι και ακούς όλα αυτά τα ευτράπελα από τον Δημητριάδη? Όσο δεν διαχωρίζεις την θέση σου από όλα αυτά τότε λυπάμαι αλλά θα συμπεράνω πως και εσύ είσαι το ίδιο με αυτούς, κάτι που δεν θέλω να πιστέψω.

Ανώνυμος είπε...

Γιατρέ πές τα . Πες τα μια φορά έξω απο τα δόντια και ας είσαι οδοντίατρος. Και στην τελικη ενδιαφέρσου για τον δήμο σου και μετά δεν νομαρχική μεριά.
Αντε κουνήσου.

Ανώνυμος είπε...

Είναι υπόλογος για όλες τις ανομίες, την στιγμή που δεν διαχωρίζει έστω και μία φορά την θέση του, παρά σαν καλός μαθητής σηκώνει τι χέρι του , και είναι ΝΑΙ σε όλα.