Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Οικόπεδα εστίες μόλυνσης και ο Δημητριάδης κάνει ότι δεν τα βλέπει - Η ανεπάρκεια στο μεγαλείο της

Δεν είναι το μοναδικό, είναι ένα από τα πολλά οικόπεδα στην Αλεξάνδρεια που προκαλούν την αισθητική μας, την υπομονή μας, τα νεύρα μας. Οικόπεδα παρατημένα στις διαθέσεις της φύσης και των ανθρώπων που έχουν μετατραπεί σε εστίες μόλυνσης και κινδύνων για τους περίοικους και τους διαβάτες αλλά κυρίως για τα μικρά παιδιά που εξ αιτίας της άγνοιας κινδύνου που έχουν πηγαίνουν να παίξουν. Γεμάτα χόρτα, μπάζα, επικίνδυνα υλικά αυτά τα ...

οικόπεδα παραμένουν έτσι για χρόνια αφού οι ιδιοκτήτες τους τα έχουν αφήσει, δεν αναγέρθηκε σ΄ αυτά καμιά οικοδομή για να συντηρηθούν.

Όμως, και στο θέμα αυτό υπάρχει η σαφής ευθύνη της δημοτικής διοίκησης. Η διοίκηση Δημητριάδη αν και είχε δεσμευτεί προεκλογικά για ενέργειες καλλωπισμού της πόλης δεν έκανε απολύτως τίποτα προς την κατεύθυνση αυτή. Στο συγκεκριμένο ζήτημα δεν υπάρχει η σηνηθσιμένη δικαιολογία ότι “δεν έχουμε λεφτά”. Γιατί, δεν χρειάζονται χρήματα να εφαρμοστεί ο κανονισμός καθαριότητας. Ένας κανονισμός που προβλέπει ότι ο δήμος καθαρίζει τα οικόπεδα αυτά και στέλνει τον λογαριασμό στο δημόσιο ταμείο. Όμως, η διοίκηση Δημητριάδη δεν είχε ούτε έδειξε να έχει την απαιτούμενη πολιτική βούληση για να αντιμετωπίσει και αυτό το θέμα, όπως και πολλά άλλα....

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολλά ζητάς ρε φίλε, ο Δήμαρχος είναι φοβερά απασχολημένος , την περασμένη εβδομάδα είχε την γιορτή τις πίτας, του μελιού, έπειτα ήρθε η απελευθέρωση τις Αλεξάνδρειας έπρεπε να πάει στο Ρουμλούκι είχε κα μάσα, μετά την Κυριακή πήγε στην Εκκλησιά δεν ξέρω αν είπε το Πιστεύω, τώρα θέλει να ετοιμασθεί για τις 28 Οκτωβρίου να φυτέψουν λουλούδια στα παρτέρια για την παρέλαση , μετά έχει δεξίωση στο Δήμο, γιατί δεν τα αναγνωρίζεις όλα αυτά? Που να προλάβει να δει τώρα τα οικόπεδα, τα πάρκα, και την καθαριότητα, έχει προτεραιότητες ο άνθρωπος.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι κάτοικος Πλατέος. Αν έρθετε μια βόλτα να δείτε την κατάσταση στο χωριό μας θα πάθετε πλάκα. Σκουπίδια παντού, οι παιδικές χαρές χάλια, αυτή στον Άγιο Αρσένιο είναι και επικίνδυνη έχει σπασμένα μπουκάλια και κινδυνεύουν τα παιδιά.
Το κακό είναι γενικό όχι μόνο στην Αλεξάνδρεια. Είναι όλοι τους ανίκανοι και πρέπει να φύγουν αμέσως.