Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Απάντηση Μαργαρίτη σε "ΠΟΛΙΤΗ" με "λυκόπουλα" και "πληρωμένες καταχωρήσεις"- Αρχίζει το ματς

Παναγιώτης Μαργαρίτης

φωτ.: ΠΕΡΙΣΚΟΠΗΣΗ
Ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Πλατέος και επί σειρά ετών πρόεδρος της κοινότητας Λιανοβεργίου Παναγιώτης Μαργαρίτης του οποίου το όνομα αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ που κάναμε εμείς στα Τοπικά ΧΡΟΝΙΚΑ αναφορικά με την παρουσία του στην συνάντηση των τριών επίδοξων υποψήφιων δημάρχων Αλεξάνδρειας προ μηνός στην Χαλκηδόνα, έστειλε μια επιστολή με την οποία σχολιάζει και...
απαντά στην εφημερίδα "Ο ΠΟΛΙΤΗΣ" που σχολίασε την παρούσια του.

Η επιστολή περιέχει αρκετές αιχμές και υπονοούμενα και είναι προφανές ότι θα έχουμε συνέχεια.
Απάντηση σε δημοσίευμα
Στο φύλλο της 17/09/2013 της έγκριτης εφημερίδας "Ο ΠΟΛΙΤΗΣ" σε εσωτερικές σελίδες όλως αναίτια αναφέρονται υποτιμητικοί χαρακτηρισμοί προς το πρόσωπό μου και γι' αυτό σας παρακαλώ για αποκατάσταση της πραγματικότητας να δημοσιεύσετε  τα παρακάτω ως απάντηση στις άστοχες και παραπλανητικές αιτιάσεις.
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν είναι χώρος ανάδειξης αλλά χώρος προσφοράς, πράγμα που όπως γνωρίζετε όχι μόνον στην δεκαετία του 80, αλλά μέχρι προχτές πρόσφερα από διάφορα πόστα και μάλιστα αμισθί ως πρόεδρος της ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧ/ΙΣΗΣ ΠΛΑΤΕΟΣ λειτουργώντας με δωδεκατημόρια μέχρι τον Μάϊο του 2011

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι επί πλέον χώρος προσφοράς των ποικιλοτρόπως καταξιωμένων ατόμων, και γι' αυτό όπου και όσες φορές κατέθεσα υποψηφιότητα οι τοπικές κοινωνίες με τιμούσαν με την ψήφο τους μεταξύ των πρώτων και όχι - όπως μερικούς άλλους - με 50 σταυρούς.
Στην μακρά λοιπόν διαδρομή έμαθα πως όλα αντιμετωπίζονται με σωστή οργάνωση, ειλικρινή διάλογο και συμμετοχή  περισσοτέρων κατά το δυνατόν ατόμων - μείγμα νέων και έμπειρων - για επιλογή πρώτα των πολιτικών που θα χρειαστούν και μετά την εκλογή των ανθρώπων που θα κληθούν να τις υλοποιήσουν.

Στα πλαίσια αυτά - για την επιλογή προγραμμάτων και των πολιτικών δηλαδή - με πρωτοβουλία και άλλων έγιναν πάρα - πάρα πολλές συναντήσεις που ευτυχώς όπως φαίνεται δεν έπεσαν στην αντίληψη περιέργων  καθώς αφορούσαν την επιλογή ενός αποτελεσματικού προγράμματος που να προωθεί  πραγματικές λύσεις και μετά να βρεθούν αυτοί - οι πολλοί - που χρειάζονται για να το υλοποιήσουν.

Γιατί ο νέος δήμος Αλεξάνδρειας, στα πρώτα χρόνια της ζωής του δυστυχώς πορεύτηκε με αφερέγγυους προξενητάδες και ιδιοτελείς προθέσεις και άρα έχει ανάγκη από συσπείρωση, από υπομονή, από καθαρές λύσεις μα πάνω από όλα από ΕΝΟΤΗΤΑ.

Όμως ήταν βέβαιο πως όσοι βολεύονται  από το καθεστώς της αδιαφάνειας και της ρεμούλας να νιώθουν  πως μπορεί και να τους κοπούν οι πληρωμένες καταχωρήσεις και έτσι  αναγκάζονται να βαπτίσουν "λυκόπουλα τους 65/ρηδες" της σημερινής διοίκησης, και ξανά υποψήφιους, και να ρωτούν τι μπορεί να προσφέρει ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ στους "ηλικιωμένους  σαραντάρηδες" ΑΠΑΤΣΙΔΗ-ΓΚΥΡΙΝΗ-ΜΠΡΟΥΣΚΕΛΗ και ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ.
 
Ένα αρχαίο ρητό λέει πως υπάρχουν ηλικιωμένοι με φρέσκα μυαλά και νέοι με γερασμένα είτε αυτοί είναι Δήμαρχοι, πρόεδροι, δημοσιογράφοι είτε ιδιοτελείς  απόμαχοι που δεν ξεχνούν ποτέ το ραντεβού τους με κανένα ευρώ που προσφέρει η αντιπαροχή.
                                  
Προφανώς λοιπόν κάποιοι είναι μοιραίοι και υπεύθυνοι για την κατηφόρα του τύπου και είναι αυτοί που φοβούνται μήπως και καρποφορήσει η προσπάθεια για την ΕΝΟΤΗΤΑ αφού τους βολεύει  ο κατακερματισμός των δυνάμεων και για μεγαλύτερο προεκλογικό μεροκάματο και για να ξαναεπικρατήσουν "οι 65/ρηδες  νέοι" που με ιδιοτέλεια διοικούν ακόμα.

Και βεβαία είναι δικαίωμα του καθενός να υποστηρίζει, ότι θέλει αλλά να το ομολογήσει όπως το ομολογεί  και ο Μαργαρίτης (γνωρίζοντας από μέσα και καταθέτοντας αρμοδίως όσα λίγοι γνωρίζουν και που οδήγησαν στην 20 ήμερη αργία του Δημάρχου ) πως αγωνίζεται για το ΞΕΒΡΩΜΙΣΜΑ το όποιο με βεβαιότητα θα έρθει με την ΕΝΟΤΗΤΑ, πρώτα σε πολιτικές και προγράμματα και μετά στα πρόσωπα, ανεξαρτήτως κόμματος, φύλου, ηλικίας και παρατάξεων, χωρίς ο ίδιος να ενδιαφέρεται ούτε για χαρτζιλίκι ούτε για υποψηφιότητα.

Παναγιώτης Μαργαρίτης            

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

goystaro margarith me trela!!!!!!!!tha perasoume yperoxa!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ενώ ο Πολίτης είναι πρόσκοπος!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τί θέλει να πεί ο ποιητής οταν αναφέρει, οχι σαν κάτι άλλους που πήραν 50 ψηφοδέλτια? Υπονοεί κάτι?

Nikos Lioliopoulos είπε...

Τον καλω να παρει δημοσια θεση για το αν ειναι πλεον Χρυσαυγιτης οπως μου δηλωσε φωναζοντας δυνατα σε κεντρικο καφενειο του χωριου του.