Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Με ενδιαφέρει αλλά δεν είναι αυτοσκοπός η υποψηφιότητά μου για δήμαρχος, είπε ο Γ. Απατσίδης

Δεν ξεκαθάρισε το τοπίο ο Γιάννης Απατσίδης σχετικά με το αν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος ή όχι στις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου για το δήμο Αλεξάνδρειας. Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος ερωτηθείς σχετικά από τον Χ. Καφτεράνη το Σάββατο στην εβδομαδιαία εκπομπή του στο ράδιο Αλεξάνδρεια είπε ότι παραμένει το ενδιαφέρον του να ηγηθεί ενός ενωτικού ψηφοδελτίου που θα εκφράζει όλες τις... δυνάμεις που επιθυμούν να αλλάξει η παρούσα κατάσταση και να ανατραπεί η διοίκηση Δημητριάδη.
"Θα επαναλάβω αυτό που είχα πει και παλιότερα. Με ενδιαφέρει να είμαι υποψήφιος δήμαρχος αλλά δεν είναι και αυτοσκοπός μου. Όλες οι δυνάμεις πλην του ΚΚΕ που παραδοσιακά κατεβάζει ψηφοδέλτιο θα επιθυμούσα να ενωθούν για κάτι καλύτερο. Γίνονται κινήσεις και συζητήσεις και δε θεωρώ ότι έχουμε αργήσει στην Αλεξάνδρεια. Δείτε και τους άλλους δήμους της χώρας και της Ημαθίας. Στην ίδια κατάσταση με μας από άποψης υποψηφιοτήτων βρίσκονται", είπε ο Γ. Απατσίδης.

Είναι προφανές ότι ο κ. Απατσίδης δεν ήταν έτοιμος να απαντήσει με σαφήνεια στο ερώτημα αν θα ηγηθεί ψηφοδελτίου. Και από ότι φαίνεται και δείχνουν τα πράγματα ούτε και οι άλλοι που έδειξαν ενδιαφέρον είναι προς το παρών έτοιμοι να βγουν μπροστά. Αναλώνονται σε επαφές και συζητήσεις ώστε να προκύψει το καλύτερο δυνατό σχήμα που θα τους δώσει τις μεγαλύτερες δυνατές πιθανότητες νίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: