Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

VIDEO- Τζακ ποτ απ΄ την ανάποδη ο Παπούλιας- ΣΥΡΙΖΑ στο Πλατύ για το Γυμνάσιο.-. απολαύστε υπεύθυνα

Ο ομιλητής που βλέπετε ονομάζεται Λευτέρης Παπούλιας είναι καθηγητής στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση, είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, μέλος της ΝΕ Ημαθίας και πήρε το μικρόφωνο να καθησυχάσει τους Πλατιώτες αρχές Ιανουαρίου όταν το κόμμα του έκανε μια εκδήλωση στο Πλατύ. Αναφέρθηκε με στόμφο ότι είναι αδύνατον να γίνει συγχώνευση αφού η διευθύντρια Ημαθίας Αν. Μαυρίδου είναι «αδύνατον να κάνει τέτοια πρόταση». Θα πρέπει να έχει.....
μαντικές ικανότητες ο κ. Παπούλιας αφού λίγο καιρό μετά η Μαυρίδου συνέταξε έναν φετφά με τον οποίο κλείνει όχι μόνο το γυμνάσιο Πλατέος αλλά και των Τρικάλων.

Μάλιστα ένας εκ των παρισταμένων ακούγεται να ρωτάει τον Παπούλια "και που ξέρουμε εμείς ότι η διευθύντρια δεν θα κάνει πρόταση για να κλείσει το γυμνάσιό μας" και το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ χαμογελώντας με νόημα απαντάει "το ξέρουμε, το ξέρουμε, ε, τι να σας πω τώρα" αφήνοντας να εννοηθεί ότι έχει άμεση πρόσβαση στα ενδότερα της Διεύθυνσης και ανοιχτή γραμμή με την Μαυρίδου....

Μιλάμε ότι έπεσε μέσα ο Παπούλιας σε όλα. Όμως, πέρα από το αστείο της υπόθεσης είναι φανερό ότι και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, οι βουλευτές του κλπ δεν γνωρίζουν τί τους ξημερώνει αφού δεν αποφασίζουν αυτοί αλλά η τρόικα για το παραμικρό που θα γίνει στη χώρα. Οπότε, καλά θα κάνουν να μην προβαίνουν σε εξαγγελίες και δεσμεύσεις γιατί το πιο πιθανόν είναι να εκτεθούν.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χάρη να του ζητήσουμε του ανθρώπου αριθμούς για το ΤΖΟΚΕΡ. Έχει τζάκποτ την Πέμπτη.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός που μιλάει είναι σαν κρασοπατέρας. Εαν τον πήραν σοβαρά , κρίμα.
Επίσης να δώσω την ερμηνεία μιας λέξης στον κρασοπατερα παρακάτω :

Ψεύτης = Lügner στα γερμανικά , διότι σε αυτούς καλοέκατσαν στα ΤΕΣΣΕΡΑ .Οπότε θα το καταλάβει στα γερμνικά, στα Ελληνικά αμφιβάλλω.