Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Συνεχείς είναι οι ψεκασμοί για τα κουνούπια - Δεν ασκούσαν καθήκοντα και γι αυτό δεν τους πληρώνουμε, λέει ο Π. Γκυρίνης

-Ποιος κάνει "συστηματική παραπληροφόρηση;"

Ο δήμαρχος ήταν σαφής στην χτεσινή συνεδρίαση του συμβουλίου. «Παρά την συστηματική παραπληροφόρηση που γίνεται προς τους δημότες να πω για ακόμα μια φορά με υπευθυνότητα ότι στο ζήτημα των κουνουπιών φέτος το κονδύλιο είναι διπλάσιο σε σχέση με πέρσι, ότι οι ψεκασμοί που γίνονται στην περιοχή μας είναι επικουρικοί και οι κύριοι γίνονται από την Περιφέρεια είτε με επίγεια μέσα είτε εναέρια. Θεωρώ ότι η παρέμβαση είναι αποτελεσματική. Βέβαια, υπήρξαν ορισμένες μέρες που τα κουνούπια ήταν μαζικά αλλά αυτό οφείλεται στις έντονες βροχοπτώσεις του Μαΐου. Στην πορεία τα πράγματα ομαλοποιήθηκαν και οι ψεκασμοί γίνονται σε όλα τα.....
μήκη και πλάτη του δήμου, η κατάσταση πλέον είναι πολύ βελτιωμένη και αυτό είναι ορατό σε όλους. Τονίζω ότι χρήση ράουνταπ δεν γίνεται από τον δήμο μας


ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ- Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ- ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ
Σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης της προσφυγής ορισμένων δημοτικών υπαλλήλων να εισπράξουν επιδόματα ύψους 120 χιλιάδων ευρώ περίπου και τα οποία ο δήμος ανέκοψε διότι προσέφυγε στην δικαιοσύνη ο δήμαρχος Π. Γκυρίνης είπε ότι υπάρχει μεγάλος δρόμος να διανυθεί ως να τελεσιδικήσει η υπόθεση και ότι χρέος του δήμου είναι να χρησιμοποιήσει κάθε ένδικο μέσο ώστε να περιφρουρήσει το δημοτικό χρήμα και προέβλεψε ότι από την εξέλιξη «θα απογοητευτούν πολλοί».
Συνεχίζοντας ο δήμαρχος σε απάντησε σε σχετική ερώτηση συμβούλου είπε ότι ο δήμος δεν συναινεί στην απαίτηση των υπαλλήλων διότι έχει την βεβαιότητα ότι οι υπάλληλοι αυτοί δεν ασκούσαν τα καθήκοντα που ισχυρίζονται ότι ασκούσαν και συνεπώς δεν δικαιούνται το συγκεκριμένο επίδομα. Μάλιστα, ο κ. Γκυρίνης είπε ότι ζητήθηκε από τους προϊσταμένους των διευθύνσεων να βεβαιώσουν ότι ασκούσαν τα καθήκοντα που επικαλούνται και κανείς δεν έδωσε τέτοια βεβαιώση.

Να θυμίσω ότι η εν λόγω υπόθεση αφορά σε ένα τμήμα δημοτικών υπαλλήλων που προέρχονται από τον τέως δήμο Πλατέος και για τους οποίους η διοίκηση Δημητριάδη δεν έκανε ως όφειλε προσφυγή στην δικαιοσύνη με αποτέλεσμα να διεκδικούν σήμερα χρήματα από το 2011. Για την υπόθεση αυτή είχε στριμωχτεί άσχημα ο τέως δήμαρχος και ακόμα πλανάται η απορία σε όλους γιατί δεν προσέφυγε σε ένδικα μέσα. 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΧΛΑ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕ.

Ανώνυμος είπε...

Το ποιο σύντομο ανέκδοτο που έχω διαβάσει είναι η τοποθέτηση του Δημάρχου για την προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου σχετικά με τα επιδόματα των υπαλλήλων του Δήμου. Άγνοια? Η δεν ξέρει τι του γίνεται? Σε ποια δικαιοσύνη προσέφυγε? Παραμύθια τις χαλιμάς!!! Νόμιζε ότι μπορεί να ασκεί και έλεγχο νομιμότητας αποφάσεων ο άνθρωπος, και έβγαλε δύο αποφάσεις που καταργούσαν τις τοποθετήσεις του πρώην Δημάρχου. Όμως οι αποφάσεις του αυτές ακυρώθηκαν από τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης μετά από προσφυγές των Υπαλλήλων. Τώρα το ποιος θα απογοητευθεί ας μην Βιάζεται. Στην Πατρίδα μας σήμερα υπάρχει Δημοκρατία, υπάρχουν νόμοι λειτουργούν. Και ας μην ξεχνά και οι κρίνοντες κρίνονται.

Ανώνυμος είπε...

Για την αποκατάσταση τις πραγματικότητας στα όσα ισχυρίζεται ο κ Δήμαρχος σχετικά με τους Υπαλλήλους και νοιώθοντας ανυπεράσπιστοι απέναντι στους δημότες, σας παρακαλούμε να δημοσιεύσετε την απόφαση τις Αποκεντρωμένης Διοίκησης που είναι αναρτημένη στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Σας ευχαριστούμε.

Ανώνυμος είπε...

Διαφορετικά είναι τα πραγματα και όχι όπως τα αναγραφετε. Καλό είναι να μην δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις στον κοσμο και ακόμη καλυτερο να μην δημιουργούνται ίντριγκες και σενάρια.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΝΔΥΛΙΟ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ ΚΑΛΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΣΠΑΣΕΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ. ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ Ή ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ;
Η ΕΞΑΡΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ. ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ Ή ΕΧΕΙΣ ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ;
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΛΕΩ ΠΩΣ Ή ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ ΣΩΣΤΑ Ή ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΑΣ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΛΑΒΕΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ (ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΡΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2011). ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ-ΠΛΑΤΕΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΟΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΠΛΑΤΕΟΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ. ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ. ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΕΦΥΓΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΧΩΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΠΛΑΤΕΟΣ (ΑΦΟΡΑ ΑΛΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ) ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ (ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ) ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΣΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΓΙΝΕΣΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙΣ ΕΚΛΕΓΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.
ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΟΧΛΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Γκυρίνης είναι ενταγμένος στην γραμμή τις δεξιάς, του Μητσοτάκη και τια τρόικας.Προφανώς δεν γνωρίζει το άρθρο 259 του ποινικού κώδικα. Τα υπόλοιπα θα ειπωθούν εκεί που πρέπει. Γιατί και οι αυθαιρεσίες έχουν και τα όρια τους.

Ανώνυμος είπε...

Για την ιστορία η επίμαχη απάντηση που έδωσε η κ. Καρατζουλια στην ερώτηση σχετικά με το αν πίσω από μια πετυχημένη γυναίκα βρίσκεται ένας άντρας και με ποιον τρόπο, είναι η εξής: «…τις μεγαλύτερες επιρροές, ισχυρές πολιτικές προσωπικότητες ,τις δέχθηκαν από πρόσωπα της παρανομίας μάλλον παρά της νομιμότητας. Αναλογιστείτε την επίδραση της Εύας Μπράουν στο Χίτλερ, της Μαρκερίτα Σαλφατι στο Μουσολίνι , της ηθοποιού Ζιανγκ Τσιγκ στο Μαο ,της Μαρίτα Λορενζ στο Κάστρο, της Αλιλουγεβα στο Στάλιν και φυσικά της Δήμητρας στον Ανδρέα .Μέσα στην ανάγκη της καταρρέουσας χώρας για αλήθεια, ας τολμήσουμε τουλάχιστον την ιστορική αλήθεια που δίδεται αδαπάνως…».

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ξέχασε κάποιον η κ Καρατζούλια?