Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Ανοιχτός πόλεμος Δελιόπουλου- Σαμαρά!!! Βαρύτατες αιχμές εκατέρωθεν και άμεση η ανάγκη για θεσμικές απαντήσεις

Στέφανος Δελιόπουλος - Δημήτρης Σαμαράς
Ανοιχτός πόλεμος μέσω αναρτήσεων ξέσπασε το απόγευμα μεταξύ του προέδρου της ΚΕΔΑ Στέφανου Δελιόπουλου και του χοροδιδάσκαλου και προέδρου του ΚΕΡΛΑΠ Δημήτρη Σαμαρά ο οποίος ως γνωστόν είναι αστυνομικός στο επάγγελμα. Ο πόλεμος ανακοινώσεων έχει να κάνει με τα πολιτιστικά και φαίνεται ότι έχει ως αφορμή την μη συμμετοχή του πολιτιστικού συλλόγου ΚΕΡΛΑΠ στο φετινό πολιτιστικό πρόγραμμα του καλοκαιριού που ανακοινώθηκε από την δημοτική επιχείρηση.
Το περιεχόμενο των αναρτήσεων που δημοσιεύτηκαν πριν από λίγες .....
ώρες είναι άκρως ενδιαφέρον και πιθανόν να απασχολήσει τόσο τα πολιτικά γραφεία όσο και άλλα γραφεία θεσμικών και θεσμών.

Γράφει πρώτος ο Δημήτρης Σαμαράς το εξής:
Καλό θα ήταν αυτοί που καταστρώνουν - αποφασίζουν για προγράμματα πολιτιστικού χαρακτήρα του τύπου "καλοκαίρι 200...." όπως κ πολλά αλλά στο παρελθόν να γίνεται ο λόγος τους λόγος σιδήρου κ ιδίως όταν κατέχουν θέσεις.... Κ όχι λαϊκιστι παπατζιλικια....κ προγράμματα βγαλμένα στο γόνατο....
Όλα δουλειά θέλουν....δουλειά κ όχι λόγια κ χειραψίες.... όσο για τα εισιτήρια κ τις εισόδους αλλά κ για ότι καταχωρείται ΔΙΑΥΓΕΙΑ θα είμαι εκεί αλλά κ απέναντι για τον παραμικρό έλεγχο αυτή τη φορά με Κάθε ΤΡΟΠΟ κ ΜΕΣΟ.....
Τέρμα οι μάσκες κ οι ιδιοτέλειες....

Λίγα λεπτά αργότερα ο Δ. Σαμαράς επανέρχεται γιατί προφανώς δεν είχε γίνει κατανοητός και με νέα του δημοσίευση γράφει και γίνεται ακόμα πιο σαφής:

Οι πληρωμές, οι μισθοί κ οι μίζες γίνονται όπως ποτέ άλλοτε από συγκεκριμένα πρόσωπα εκμεταλλευόμενοι την άγνοια του κόσμου....
Θέλω να δω σε ποιο οργανισμό θα κοπούν τα εισιτήρια φέτος.... Τα γλειψίματα περί βοήθειας κ ανεκτιτου λήψης απαύγασμα εκεί που μπορεί μόνο να σταθεί....γιατί αλλού το κραταιωμα της πολιτικής κ αλλού του πολιτισμού...
όσο για τη θέση την προσωπική τοις πάση γνωστό 2 μόνο γυναίκες πανάξιες....μόνο δυο .....στα έδρανα κ οι δυο....κ μάλιστα άμισθες.....
Ούτε καν στα συμβούλια....κ όχι 3,5 ευρώ το συμβούλιο...
Ε είναι να κλαις απ τα γέλια....κ εδώ φίλοι μου ξεκινάμε με πολλά ακόμη....αναμείνατε...δεν είδατε τίποτα ακόμη....

Ο Δ. Σαμαράς στην ανάρτηση αυτή μιλάει με κώδικες που είναι άγνωστοι σε μένα και χρησιμοποιεί κάποιες λέξεις που είναι άγνωστες και δεν βγάζουν νόημα. Ωστόσο, όλοι καταλαβαίνουμε ότι μιλάει για μισθούς και μίζες και αυτό πρέπει να το αποδείξει διότι καλό θα είναι για όλους όταν κάνουμε τέτοιες καταγγελίες να τις αποδεικνύουμε.

Λίγο μετά ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ Στέφανος Δελιόπουλος προφανώς ενημερώθηκε για τα όσα γράφει ο κ. Σαμαράς και μπαίνει στον λογαριασμό του και γράφει κι αυτός άκρως σημαντικά πράγματα ως απάντηση στα παραπάνω. Γράφει ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ:

Καλό θα ήταν αυτοί που καταστρώνουν και οργανώνουν πολιτιστικές εκδηλώσεις (πανηγύρια) και "γλύφουν" για να ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους για να δηλώσουν παρόν σε αυτούς που τους πληρώνουν, να σοβαρευτούν και να καθίσουν εκεί που τους τοποθέτησαν οι δημότες μας πριν 2 χρόνια. Τέρμα τα λόγια και οι χειραψίες μαζί σας "κύριοι". Οι απειλές δε μας αγγίζουν. Εμείς δε μάθαμε να λειτουργούμε με απειλές και εκβιασμούς, χρησιμοποιώντας μάλιστα το επάγγελμα σας. Εμείς εισπράττουμε την αγάπη του απλού και χωρίς ιδιοτέλεια πολίτη. Αυτό μας αρκεί. Εσάς...;

Η αιχμή του προέδρου ότι ο κ. Σαμαράς κάνει χρήση του αστυνομικού επαγγέλματος για να καταφέρει τις επιδιώξεις του είναι σαφής και άκρως κατανοητή. Ο κ. Σαμαράς μόλις βλέπει την απάντηση επανέρχεται δριμύτερος και γράφει ως δική του απάντηση τα εξής:

Σωστά ειπώθηκε κ για τα γλειψίματα.....δεν μπορούμε όμως άλλο ...πολύ σάλιο....φτάνει για την ώρα.... όσο για τα επαγγέλματα ....πάντα στο πλευρό του κάθε πολίτη κ των υπηρεσιών αποδεδειγμένα με χαρτί κ πένα....κ όποτε χρειαστεί κ αυτά μπορούν να φανούν ....δε νομίζω ποτέ να αρνήθηκε κανείς καμία βοήθεια κ ίσα ίσα καμία εκμετάλλευση ....αλλά αυτά δεν είναι της παρούσης.....άκυρα τα χτυπήματα λοιπόν..... δε βλέπω στα θέματα που αφορούν απαντήσεις..... φόβος μήπως???  Χαχα.... Επαλήθευση των πεπραγμένων?
Όσο για τη γνώση του αντικειμένου οφείλετε να ξέρετε κ από που ελέγχεστε..... Σε καμιά περίπτωση πάντως από .....
Δείτε για να μάθετε ποιοι σας ελέγχουν..... Όχι μόνο καφέδες αλλά κ κάνα χαρτί κ καμιά νομοθεσία..... παραπομπή σε οργανικούς νόμους κ κώδικες δήμων κ κοινοτήτων..... κοινώς ένα πολύ μικρό πηδάλιο που εδώ κ δυο χρόνια έπρεπε απ έξω να το ξέρετε.... κανονισμοί λέγονται αυτοί κ πρέπει να τηρούνται.... διαφορετικά υπάρχουν κ οι πειθαρχικοί εκ των εξω έλεγχοι κ όχι των εσω....
Ξεκινήσανε νομίζω..... θα συνεχίσουμε την ενημέρωση σας..... για πληροφορίες στα τηλ μου...
Ευχαριστώ.

Η αναφορά του Δημ. Σαμαρά σε ελέγχους και ο υπαινιγμός του για παρατυπίες κλπ φέρνει την άμεση αντίδραση του Στ. Δελιόπουλου που γράφει τα εξής:

Αν έχεις κάτι να πεις διαφορετικό από την επίτροπο, τους ορκωτούς λογιστές και την διαύγεια πέστο. Εσύ που τα γνωρίζεις όλα μπορείς να μας πεις τι είδους παραστατικά κόβεις από εκεί που αμείβεσαι? Το επάγγελμα σου δικαιολογεί και μοίρασμα ψηφοδελτίων εν ώρα εργασίας?  Ρωτάω εγώ.... Τέλος πάντων. Τελείωσε ο χρόνος που διέθετα για σένα.
BYE BYE!

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ με την απάντησή του αφήνει κι αυτός έναν υπαινιγμό για τις αμοιβές του κ. Σαμαρά προφανώς εκτός από αυτή που αφορά στον μισθό του από την αστυνομία. Ένας υπαινιγμός που αν μη τι άλλο θα πρέπει να απαντηθεί επίσημα και άμεσα. Όπως θα πρέπει να δημοσιοποιηθούν άμεσα και αρμοδίως όλα όσα συμπεριλαμβάνονται στις αναρτήσεις των δυο ανδρών και αν μη τι άλλο είναι σημαντικά και δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν είναι και ποινικώς επιλήψιμα.
Συνεπώς, το θέμα που άνοιξε είναι άκρως ενδιαφέρον και αναμένεται η συνέχειά του

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ θα απαντήσει για τις ελλείψεις στα σχολεία που τελούν υπό Ευρωπαϊκών προγραμμάτων;

Ο δημοσιογράφος θα ασχοληθεί με το θέμα που του δίνουμε εδώ κ 2 μέρες η θα περάσει έτσι γιατί προέχει να κλείσει ένα σχολείο;

Υπάλληλοι απλήρωτοι, τροφοδοσίες σχολείων εκτός τροχιάς ενώ ο δήμος έχει πάρει τα χρήματα από το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Xronika είπε...

Θα παρακαλούσα τον αποστολέα του σχολίου αυτού να γίνει πιο σαφής, πιο κατατοπιστικός γιατί από όσα γράφει δεν έχω καταλάβει τίποτα.
Σε ποιο σχολείο αναφέρεται και το οποίο λειτουργεί με ευρωπαϊκό πρόγραμμα
-Πότε ενημέρωσε εμένα για το θέμα και μάλιστα λέει ότι δεν θα ασχοληθώ;
-Σε ποιους υπαλλήλους αναφέρεται που είναι απλήρωτοι
-Σε ποιες τροφοδοσίες σχολείων (αναλυτικά) που είναι εκτός τροχιάς. Τι ακριβώς εννοεί με την φράση "εκτός τροχιάς".
-Σε ποια χρηματοδότηση της ΕΕ αναφέρεται.
Και τέλος, τί σχέση έχει με όλα αυτά ο Δελιόπουλος της ΚΕΔΑ;

Αυτά και αναμένω απάντηση με όποιον τρόπο επιθυμεί ο αναγνώστης. Απάντηση όμως κατατοπιστική και όχι αόριστη όπως το σχόλιό του

Χάρης Μόχλας

Ανώνυμος είπε...

Ε τώρα τι να πει κανείς. Όταν μιλάει ο Σαμαράς για γλυψίματα,ξέχασε ότι ζούμε σε μία μικρή κοινωνία και μεταξύ μας γνωριζόμαστε. Μήπως όμως νομίζει ότι στην Κυβέρνηση είναι το ΠΑΣΟΚ? Λέω μήπως!!!!

Ανώνυμος είπε...

KYΡΙΕ ΜΟΧΛΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟΥ ΣΑΣ ΔΡΑΤΤΟΜΑΙ ΤΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟ ΟΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΕΝΑ ΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ.ΛΙΓΟ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Από αξυπναδούλες πάμε καλά κ Σαμαρά. Μήπως θέλετε να μιλήσουμε και για τις Δημοτικές εκλογές? Να Θυμηθούμε κάποια περιστατικά?

ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

ΖΗΤΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΕ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΟΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΖΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΑ.