Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Κόντρα Γκιουρτζή- Κιρκιλιανίδη και στη μέση ο Γκυρίνης - Λειτουργεί ως "λαγός" του Ναλμπάντη!!!


Γ. Κιρκιλιανίδης
Γ. Γκιουρτζής
Η εμμονή του δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας Γιάννη Κιρκιλιανίδη να αναφέρεται τόσο στον τέως δήμαρχο Δημητριάδη όσο και στον πρώην πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γιάννη Γκιουρτζή επιρρίπτοντας τους την ευθύνη για χειρισμούς που έγιναν το 2011 σχετικά με τις καταργήσεις των γυμνασίων στην δημοτική ενότητα Πλατέος έφερε, προκάλεσε ή αποτέλεσε την αφορμή για εξελίξεις, για δηλώσεις πολιτικού περιεχομένου που αν μη τι άλλο θα προκαλέσουν αναταραχές.

Πιο συγκεκριμένα ο .....
Γιάννης Γκιουρτζής που ήταν παρών στην συνεδρίαση αντέδρασε στα όσα έλεγε ο σύμβουλος και αφού είχε μια λεκτική αντιπαράθεση μαζί του αποχώρησε από την αίθουσα και εντελώς φουρκισμένος όπως ήταν απευθυνόμενος σε μένα και παρουσία ακόμα τριών ατόμων είπε τα εξής:

Ο Κιρκιανίδης θεωρείται από μένα ξεγραμμένος. Κάνει κακό στον Γκυρίνη με την στάση του και την συμπεριφορά του. Λειτουργεί ως «λαγός» του Ναλμπάντη και θέλει να δημιουργήσει διάσπαση. Εγώ δεν πρόκειται να στηρίξω εφόσον ο Πάνος τους κρατήσει αυτούς. Ως πότε το 5% της παράταξης θα κάνει κουμάντο; Σε παρακαλώ να τα γράψεις αυτά

Τον διέκοψα τον Γ. Γκιουρτζή ρωτώντας τον ότι άμα κρίνει σκόπιμο να τα γράψω όλα αυτά ή θα έπρεπε να το ξανασκεφτεί. Η απάντηση ήταν κάθετη και σαφής: Να τα γράψεις όπως σου τα είπα. Τέλος με αυτή την ιστορία. Μιλάει ο Κιρκιανίδης που την μια με τον Δημητριάδη την άλλη με τον Γκυρίνη για να βγαίνει σύμβουλος; Τέλος. Και όταν λέω για το 5% δεν εννοώ το Πασόκ αλλά το ποσοστό που αντιστοιχούν εντός της παράταξης, για να μην παρεξηγηθώ κι όλας.

Η δήλωση του πρώην προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας και θερμού υποστηρικτή του νυν δημάρχου στην προεκλογική του εκστρατεία αν μη τι άλλο δημιουργεί πρόβλημα στην παράταξη. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν και κατά πόσο ισχύει ο ισχυρισμός του ότι ο Γ. Κιρκιλιανίδης λειτουργεί ως «λαγός» του Κ. Ναλμπάντη που ως γνωστόν είναι ένας από τους πλέον στενούς συνεργάτες του δημάρχου και από τους πρώτους που έθεσαν υποψηφιότητα το 2014.

Ο Γ. Γκιουρτζής είναι ένας καταξιωμένος πολιτικός με θητεία στην αυτοδιοίκηση και με σημαντικό εκτόπισμα στην τοπική κοινωνία. Μια πιθανή κόντρα με την διοίκηση και ιδιαίτερα με τον δήμαρχο δεν την «βλέπω» ορατή αφού όλα λύνονται με διάλογο και αμοιβαίες εξηγήσεις αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα αφού οι σχεδιασμοί που γίνονται είναι αόρατοι και οι παράπλευρες απώλειες αρκετές.
Το σκηνικό αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΚΙΟΥΡΤΖΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΙΛΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΓΟΣ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΑΝ ΣΕ ΔΕΙ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ.ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΤΗΝΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ??ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.