Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Μπρουσκέλης- Αντωνίου- Καφτεράνης με ειρωνία και άγχος για τον Κάμερον, τον Τσίπρα και το δημοψήφισμα- Διάλογος

Το δημοψήφισμα στην Βρετανία σχολιάστηκε αρκούντως από το ελληνικό facebook. Ένα σχόλιο που έκανε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας Νίκος Μπρουσκέλης για την απόφαση του Κάμερον να παραιτηθεί από την θέση του πρωθυπουργού προκάλεσε την αντίδραση του βουλευτή του Σύριζα Χρήστου Αντωνίου που δεν....
κρατήθηκε και σχολίασε θεωρώντας ότι αφήνεται «μπηχτή» κατά του Τσίπρα που δεν παραιτήθηκε όταν έγινε πέρσι το δημοψήφισμα στην Ελλάδα.
Ο βουλευτής τονίζει ότι ο Κάμερον δεν μπορεί να λογίζεται ως μεγάλος ηγέτης αφού με την απόφασή του να προχωρήσει σε δημοψήφισμα έφερε την χώρα του εκτός ΕΕ.
Στην συζήτηση παρεμβαίνει και ο Χάρης Καφτεράνης που με τον δικό του τρόπο επισημαίνει ανακολουθίες και με ελαφρά ειρωνικό τρόπο γραφής ασκεί κριτική.


Δείτε τον «διάλογο»:


ΝΙΚΟΣ ΜΠΡΟΥΣΚΕΛΗΣ Παραιτήθηκε λέει ο Κάμερον γιατί, μετά από δημοψήφισμα, δεν μπορεί να εφαρμόζει μια πολιτική που δεν πιστεύει. Γατάκι, πάρε τηλέφωνο Αθήνα, Μέγαρο Μαξίμου.
Αρχή φόρμας





Χρήστος Αντωνίου Πολύ μεγάλος ηγέτης ο Κάμερον
Νίκο. Έκανε το δημοψήφισμα που ήταν δική του ιδέα και την έφαγε από την ακροδεξια. Φαρατζ και Τζόνσον. Έβγαλε τη Βρετανία από την Ε.Ε χωρίς να το... καταλάβει.
 


Haris Kafteranis Αυτοί Χρήστο μου είναι γατιά, ηγέτης είναι ο Τσίπρας. Δεν πετιέται δύο λεπτά να τους δείξει πως γίνεται το "έξω" "μέσα", να τους διαβεβαιώσει ότι αυτό είναι το καλό για τον αγγλικό λαό, και φυσικά αφού κοιτάξει τον αναίσθητο πολιτικά Κάμερον που υπέβαλλε την παραίτησή του, να του εξηγήσει ότι δεν δικαιούται να λιποτακτήσει, όπως άλλωστε έκανε και αυτός! Μήπως νομίζετε ότι έμεινε για την καρέκλα ο Τσίπρας , εμάς σκέφτηκε αγνώμονες...Άκου " πολιτική που δεν πιστεύει ο Κάμερον..." Που ζει ο άνθρωπος...Ντεμοντέ...
 
Χρήστος Αντωνίου Ο ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν είχε θέση για έξοδο από την Ε.Ε Χάρη ούτε το νόημα του δημοψηφισματος ήταν μέσα η έξω από την Ε.Ε
 
Haris Kafteranis Μην χάνεις την ουσία Χρήστο. Ένας ηγέτης τηρεί τον λόγο του και ο Τσίπρας ζυγίστηκε και βρέθηκε ελλιποβαρής. Το δε σημαντικότερο, ο Κάμερον έδωσε μάθημα πολιτικής δεοντολογίας, αρνούμενος να εφαρμόσει μια πολιτική στην οποία δεν πιστεύει παραιτήθηκε. Μεγαλείο!!!. Βάλτε δίπλα δίπλα την θέση του, τι αρχοντιά, και την θέση του Αριστερού ηγέτη, οποία ντροπή, δυστυχώς Χρήστο..

Δεν υπάρχουν σχόλια: