Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Δεν υπάρχει ελπίδα- Ο καθηγητής είπε ότι δεν είναι αναπαραγωγικοί οι Κορυφιώτες για να κρατήσουν το Γυμνάσιό τους...

καθηγητής Σουλακέλης
Δεν είχα την τιμή να τον γνωρίζω και χτες που τον γνώρισα πείστηκα ότι δεν υπάρχει ελπίδα, δεν υπάρχει λέμε. Ο εν λόγω κύριος είναι καθηγητής στο γυμνάσιο Πλατέος και ονομάζεται Σουλακέλης όπως άκουσα να τον αποκαλούν και δεν ξέρω το όνομά του αλλά αυτό μικρή σημασία έχει. Ζήτησε και πήρε το λόγο χτες στην συνέλευση και ήταν σκέτος «μπαχτσές». Το τι βγήκε από το στόμα του δε λέγεται.

Ο καθηγητής είπε ότι δεν πρέπει να προδοθεί το γυμνάσιο και να μην επιτραπεί να του πάρουν μαθητές διότι ο Παλαιολόγος δίδαξε ότι πρέπει να.....
κρατηθεί πάση θυσία η Πόλη! Τώρα, που κολλούσε το του Παλαιολόγου το ρηθέν δεν το ξέρω αλλά ας μην το κάνουμε θέμα. 
Αφού κάνει μια αναφορά στο "κλέψιμο" των μαθητών του γυμνασίου Κορυφής από τους Τρικαλινούς λέει ότι τώρα θέλουν να "κλέψουν¨τους μαθητές του Πλατέος για την Κορυφή...

Συνεχίζει ο καθηγητής και λέει το εξής: «Και γιατί να νοιαζόμαστε εμείς για το γυμνάσιο Κορυφής; Αν οι Κορυφιώτες έχουν πρόβλημα αναπαραγωγής, δεν γεννάνε παιδιά είναι πρόβλημα δικό τους και όχι δικό μας. Να φτιάξουν παιδιά και να έχουν σχολείο»!!!

Ο συλλογισμός του καθηγητή έφτασε στο απόγειο και όλοι μάθαμε ότι δεν υπάρχει ταβάνι στην ανοησία. Το τραγικότερο όμως όλων δεν είναι αυτό που είπε ο εν λόγω αλλά το γεγονός ότι ορισμένοι που είχαν εκστασιαστεί από τις ανοησίες του εν λόγω άρχισαν να τον χειροκροτούν.
Μη με ρωτήστε τί ψηφίζουν αυτοί που τον χειροκροτούσαν. Το καταλάβατε όλοι σας.
Δεν υπάρχει ελπίδα λέμε

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει ταβάνι στην ανοησία. Και αυτό είναι να είσαι δημόσιος υπάλληλος - τεμπελαρας ( στην πλειοψηφία τους) και να μην δίνεις δεκάρα τσακιστή για τον άλλον.
Σύντομα θα έρθουν απολύσεις στο δημόσιο. Εκει να δείς πως κατεβένει απο το ταβάνι η ανοησία.

Ανώνυμος είπε...

ντρέπομαι πολύ για τον κόσμο που μου αφήνετε σαν ''κληρονομία'' και οι ίδιοι που είχατε το θράσος να παίρνετε πριν λίγα χρονιά την ζωή μου στα χεριά σας με τις αποφάσεις σας ,με το ίδιο θράσος βγαίνετε και χλευάζετε έναν αγωνιστή (με τον τρόπο του),θα ήθελα πολύ να δω τι κάνει ο καθένας για αυτό το σχολειό ,το θέμα δεν είναι τι ψηφίζεις κάλε μου άνθρωπε το θέμα είναι αν ψηφίζεις

Ανώνυμος είπε...

Να μη ρωτήσουμε ποιόν θα ψηφίσεις για να φέρει τις απολύσεις

Ανώνυμος είπε...

καλε μου ανθρωπε δεν ειναι το θεμα εαν ψηφιζεις. το θεμα ειναι εαν ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ στα κοινα. διοτι η συντριπτικη πλειοψηφια ψηφιζει-αναθετει την διαχειριση της ζωης του, δεν συμμετεχει. ακομα και στην αντιπροσωπευτικη δημοκρατια, η ψηφος σημαινει επιλογη αντιπροσωπου, οχι καποιου πουαποφασιζει για σενα χωρις εσενα. Κατα τα λοιπα η αποψη του καθηγητη ειναι απλα ανικητη, διοτι η βλακεια ειναι ανικητη. Οσον αφορα το σχολιο του πρωτου για τους δημοσιους υπαλληλους απλα ειναι εκτος τοπου και χρονου. Εδω υπαρχουν ανθρωποι μεροκαματιαρηδες που τους χρωστουν μηνιατικα οι εργοδοτες τους και ψηφιζουν για βουλευτες τους ...εργοδοτες τους!

Ανώνυμος είπε...

Μπορούσε να χρησιμοποιήσει πιο κομψά επιχειρήματα. Σαν εκπαιδευτικός δεν έπρεπε να σκεφτεί να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα και όχι η δικιά μου.
Αλλά δυστυχώς σε αυτό το μπάχαλο που επικρατεί , τι να πείς?
Μήπως υπάρχει δημόσια εκπαίδευση? Να είναι καλά τα φροντηστήρια. Και δυστυχώς , οι γονείς που δεν μπορούν λόγω οικονομικών δυσκολιών να τα στείλουν, τι να κάνουν?
Αυτά έπρεπε να σας απασχολούν κύριοι εκπαιδευτικοί. Τα παιδιά να χρειάζονται λίγο εως καθόλου φροντηστήρια.
Αλλά να μαλώνεται για το ποιο σχολείο θα κλείσει? Εσείς? Εσείς που τάχα μου είστε εκπρόσωποι της τάχα μου δημόσιας παιδείας?
Στο κάγκελο έπρεπε να είστε όλοι πρώτοι , ώστε να μην κλείσει κανένα σχολείο.

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΥΛΑ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΜΗΝ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ , Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΚΡΙΜΑ.