Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Είναι τόσα πολλά που έφτασαν και στη Μελίκη- Μεγάλο θέμα με τα κουνούπια στην περιοχή

Το σημαντικό πρόβλημα που ταλανίζει χρόνια τώρα αλλά φέτος παρατηρείται μια φοβερή έξαρση είναι αυτό με τα κουνούπια που κάνουν τον βίο αβίωτο σε όλους τους κατοίκους της περιοχής της δημοτικής ενότητας Πλατέος αλλά και της Αλεξάνδρειας και πλέον επεκτάθηκε και στην ….Μελίκη. Ναι, στην Μελίκη όπου οι κάτοικοι δεν αντιμετώπιζαν ως φέτος κάποιο σοβαρό πρόβλημα και τώρα καλούνται να κυκλοφορούν με μακρυά πουκάμισα και ένα …κιλό αουτάν πάνω τους.

Είναι προφανές ότι το θέμα δεν μπορεί να λυθεί από τον δήμο Αλεξάνδρειας ούτε από τους όμορους δήμους της ......
πεδιάδας Θεσσαλονίκης. Τους ξεπερνάει, είναι υπερτοπικό και για τον λόγο αυτό υποτίθεται ότι αρμόδιος φορέας να το αντιμετωπίσει είναι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας η οποία περί άλλων τυρβάζει. Ο Τζιτζικώστας φαίνεται ότι δεν ασχολείται με τους κοινούς θνητούς αλλά με τους …ομοίους του.

Εμείς που βιώνουμε χρόνια τώρα το πρόβλημα παρακολουθούμε όλους τους ανεύθυνους με τις γραβάτες να λένε παχιά λόγια για το θέμα αυτό αλλά όταν έρχεται η ώρα και επισκέπτονται τα χωριά τρέχουμε να τους κάνουμε χειραψίες αντί να τους ρίξουμε μπινελίκια. Τρέχουμε στις εκλογές να τους ψηφίσουμε αντί να τους «μαυρίσουμε».
Οι λαοί, λέει ένα απόφθεγμα, έχουν τις ηγεσίες που αξίζουν σ΄ αυτούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: