Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Επί Δημητριάδη και ΠΑΣΟΚ έκλεισε επί Γκυρίνη και Σύριζα ανοίγει το Γυμνάσιο Πλατέος

Γκυρίνης- Δριστάς το ανοίγουν
Δημητριάδης- Ανδρονίδης.
Επί θητείας τους έκλεισε
Έγραφα την περασμένη Παρασκευή ότι επίκειται η κατάργηση του ΦΕΚ2011 με το οποίο είχε καταργηθεί το Γυμνάσιο Πλατέος. Το έγραψα διότι το ρεπορτάζ από την.....
επίσκεψη του κ. Αλεξίου, του συμβούλου του υπουργού Παιδείας στα τρια γυμνάσια της δημοτικής ενότητας Πλατέος, αυτό είχε ως συμπέρασμα.

Σήμερα λοιπόν το ανακοίνωσε και ο δήμαρχος στην συνεδρίαση του σώματος που ασχολήθηκε ενημερωτικά με το όλο θέμα. Το ΦΕΚ λοιπόν της Χριστοφιλλοπούλου (ΠΑΣΟΚ) καταργήθηκε.

Να θυμίσουμε ότι το 2011 είχαμε κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και δήμαρχο Αλεξάνδρειας τον Φ. Δημητριάδη με αντιδήμαρχο της δημοτικής ενότητας Πλατέος τον Σάββα Ανδρονίδη. Και οι δυο κάτοικοι Πλατέος και Πλατιώτες γέννημα θρέμμα που λέμε.
Το Γυμνάσιο επανιδρύεται με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και δήμαρχο τον Π. Γκυρίνη από το Καλοχώρι και αντιδήμαρχο της δημοτικής ενότητας Πλατέος τον Στέφανο Δριστά, γέννημα θρέμμα και αυτός Πλατιώτης.
Είναι προφανές ότι η εξέλιξη αυτή πιστώνεται τόσο στον Σύριζα όσο και στην διοίκηση του δήμου που έχει κάθε λόγο να δηλώνει ικανοποιημένη όπως και το έκανε ο δήμαρχος απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις- παρατηρήσεις ορισμένων συμβούλων σήμερα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιος Γκυρινης και ποιος ΣΥΡΙΖΑ ρε Μοχλα. Το ΦΕΚ το πηρε πισω ο Παρασκευας που χρησιμοποιησε τις ακρες του. Να ναι καλα το παλικαρι. Πρεπει ολοι οι πλατιωτες να τον ευγνομωνουμε και γιατι οχι να τον στησουμε αδριαντα στην εισοδο του χωριου. Να σαι καλα ρε Παρη με τις ακρες σου, ολοι ολοι οι πλατιωτες σε ευγνομωνουμε.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος ειναι ο Παρασκευας ρε παιδια;

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Μόχλα διδάσκεις δημοσιογραφία στα μειράκια που προβάλλουν μαγαζιά και δυστυχήματα, κώλους και ιβέντ για να κονομήσουνε.
Γράφε Μόχλα μήπως και ξεστραβωθούμε