Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

50χρονος σκότωσε κουτάβι στο Πλατύ!!! Συνελήφθη και κρατείται στο ΑΤ Πλατέος- Αύριο στον εισαγγελέα

Βλέπεις τις φωτογραφίες και πιάνεται η καρδιά σου. Κάτι σαν προεμφραγματικό ένα πράμα. Ένα κουτάβι δύο μηνών πάνω κάτω νεκρό διότι μπήκε στην αυλή κάποιου ανεγκέφαλου μαλάκα και αυτός πήρε ένα στειλιάρι και το σκότωσε.

Ένας δολοφόνος, ένας ψυχρός δολοφόνος στο Πλατύ μόλις 50 χρονών πριν από λίγες ώρες σκότωσε το κουτάβι αυτό και μετά την καταγγελία που έγινε από την πρόεδρο του Συλλόγου Ζωόφιλων Ημαθίας συνελήφθη και.... κρατείται στο ΑΤ Πλατέος και αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Βέβαια, θα γίνει δικάσιμος και αναμένεται βαρύ πρόστιμο όπως σε έναν Βεροιώτη που καταδικάστηκε σε πρόστιμο ύψους 30 χιλιάδων ευρώ. Μ΄ άλλα λόγια, οικονομική καταστροφή μήπως και βάλουν μυαλό οι άλλοι ενεργοί και εν δυνάμει δολοφόνοι που είναι πολλοί και ζουν ανάμεσά μας.

Διαβάστε την ανάρτηση στο φ/β που έκανε η κ. Τάκη:

ΠΛΑΤΥ ΗΜΑΘΙΑΣ, 50ΧΡΟΝΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΑΓΡΙΑ ΜΕ ΞΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΚΟΥΤΑΒΙ 1,5 ΜΗΝΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ!


20/06/2016
ΝΕΟ ΑΓΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΚΟΥΤΑΒΙΟΥ ΔΙΑΠΡΑΧΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΗΜΑΘΙΑΣ.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΟΙΚΟΙ ΑΚΟΥΣΑΝ ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΣΚΥΛΟΥ, ΒΓΗΚΑΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΤΟΝ 50ΧΡΟΝΟ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΤΥΠΆΕΙ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΞΥΛΟ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΒΙ. ΕΤΡΕΞΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΟ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΡΓΑ ΚΑΘΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ. ΑΙΤΙΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΥΤΑΒΙ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ !!! ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΜΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΛΑΤΕΟΣ. 
ΑΥΡΙΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΑΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ.
ΤΟ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 50 ΗΜΕΡΩΝ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: