Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Αδιέξοδη και αστεία η άποψη για ειρηνική αντιμετώπιση των φασιστών- σχόλιο

Οι συμμορίτες της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν και τραμπούκισαν μαθητές και.....
δασκάλους σήμερα το πρωί σε σχολείο στο Πέραμα. Οι φασίστες κάνουν αυτό που ξέρουν πολύ καλά, σπέρνουν τον φόβο.
Δεν με εκπλήσσει αυτό. Με απογοητεύει όμως η συνεχιζόμενη αδιέξοδη εμμονή του ΚΚΕ και η άκρως συστημική συμπεριφορά του Σύριζα που επαναλαμβάνουν μονότονα ότι αυτές οι συμπεριφορές πρέπει να αντιμετωπιστούν με “πολιτική απομόνωση”!!!
Δεν μπορώ να αντιληφθώ στην πράξη τι εστί πολιτική απομόνωση όταν η Συμμορία αυξάνει ποσοστά και συνεπώς την αποδοχή της στο λαό, όταν συνεχίζει με την ανοχή της αστυνομίας και του κράτους να τραμπουκίζει, όταν ανοίγει ορμητήρια γραφεία στην επικράτεια. 
Είναι προφανές ότι ένας και μόνο τρόπος υπάρχει για να αντιμετωπιστεί η Συμμορία, η σύγκρουση στο δρόμο. Όταν όμως στην Αριστερά υπάρχουν φωνές από κόμματα όπως το ΚΚΕ που συστήνει “συστημική αντιμετώπιση” και πολιτική απομόνωση ο Σύριζα είναι μοιραίο να δούμε τους συμμορίτες να παίρνουν κεφάλια και μετά να κλαίμε και να βγάζουμε πύρινες ανακοινώσεις.
Τόσο μυωπία πια;

το ίδιο “έργο” είδαμε και εδώ στη Βέροια. Είδα με λύπη δηλώσεις και ανακοινώσεις αριστερών που λένε ότι διαφωνούν με την σύγκρουση στο δρόμο και ότι είναι υπέρ της ειρηνικής αντιμετώπισης των φασιστών. Εκτός από αδιέξοδη αυτή η πρόταση είναι και αστεία. Δε γίνεται να αντιδράς ειρηνικά όταν έχεις τον φονιά δίπλα σου, όταν έχεις τον βιαστή από πάνω σου. Είναι ηλίθιο, είναι τέλος πάντων εκτός λογικής. 
Ή όχι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: