Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

ΣΟΚ !!! (δις) - Έπεσε χιόνι στην Αλεξάνδρεια. Σε αναταραχή οι πλανήτες ή ήταν ανάδρομος ο Ερμής;

-
-Η εκπαίδευση στην ανοησία συνεχίζεται


🔺Ξαφνιασμένοι ξύπνησαν σήμερα το πρωί οι κάτοικοι του δήμου Αλεξάνδρειας. Τράβηξαν τις κουρτίνες τους και είδαν με μεγάλη έκπληξη ότι οι αυλές τους και οι δρόμοι είχαν αλλάξει χρώμα, είχαν «ντυθεί» στα άσπρα. Άρχισαν να αναρωτιούνται τι άραγε είχε συμβεί κατά τη διάρκεια της νύχτας. 
Τη λύση έδωσε η τεχνολογία στην οποία κατέφυγαν. Διαπίστωσαν ότι αυτό το υλικό που.....
έμοιαζε με στερεό αλλά αλλά δεν ήταν που έμοιαζε με νερό αλλά δεν ήταν (έχω επιρροές από Παϊσιο λέμε) ότι ήταν χιόνι.

Το διαδίκτυο ήταν ενημερωμένο και το σχετικό λήμμα ήταν αναλυτικό. Από το πώς δημιουργείται και με ποια ακριβώς διαδικασία χιονίζει. Αρκετοί από τους κατοίκους έμαθαν για πρώτη φορά στη ζωή τους το ρήμα αυτό. Και με το δίκιο τους άλλωστε. Στην τροπική ζώνη που βρίσκεται η Αλεξάνδρεια και η Ημαθία βέβαια δεν πέφτει χιόνι σχεδόν ποτέ. Κάνει καύσωνες, έχει πολλές βροχές αλλά χιόνι κανείς ηλικιωμένος δεν θυμάται. Μόνο κάτι ιστορίες που διακινούνται σαν παραμύθια λένε ότι κάποτε στα παλιά τα χρόνια είχε «μουρλαθεί» ο καιρός και χιόνισε αλλά κανείς δεν τις δίνει πλέον σημασία. Τις λένε ίσως για να φοβηθούν τα παιδιά και να ανοίξουν το στόμα τους να φάνε.

Μετά το πρώτο σοκ που έπαθαν λοιπόν οι κάτοικοι της Αλεξάνδρειας και των γύρω χωριών ηρέμησαν αφού διαπίστωσαν ότι οι τοπικοί άρχοντες τα είχαν προβλέψει όλα. Είδαν σε φωτογραφίες που δημοσιεύουν κάτι δαιμόνιοι δημοσιογράφοι ότι οι αλατιέρες ρίχνουν αλάτι στους δρόμους και τους προέκυψε άλλη απορία: Μα, αλάτι ρίχνουμε στα φαγητά, στα τρόφιμα που κάνουμε παστά. Γιατί ρίχνουμε αλάτι στο δρόμο; Μήπως οι τοπικοί άρχοντες θέλουν να μας αλλάξουν τις συνήθειες;

Αφού πέρασαν και αυτό το σοκ έφτιαξαν καφέ και ήρεμοι πλέον χαζεύουν τις φωτογραφίες που κατά ριπάς ανεβαίνουν από τους δαιμόνιους δημοσιογράφους και μαθαίνουν, εκπαιδεύονται στη νέα πραγματικότητα. Στην πραγματικότητα της ανοησίας.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα.
Ο Παϊσιος δεν νομιζω να χρειαζόταν να αναφερθεί.
Απο εκεί και πέρα τέλοιο το άρθρο. Και πιο καυστικό έπρεπε να το έκανες.
Καλή Χρονιά, Καλή Ελευθεριά !

Ανώνυμος είπε...

Ας είναι καλά οι δημοσιογράφοι που ενημερώνουν ακόμη και για το χιόνι κύριε Μόχλα. Αν έμενε σε εσάς τις δευτεράντζες το θέμα, δεν θα μαθαίναμε ποτέ για αυτό το σημαίνον για τον τόπο μας γεγονός και για τις αλανιάρες αλατιέρες που βγήκαν παγανιά για να μας σώσουν από αυτή την άσπρη παλιοκατάσταση

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΙΚΟΝΑ - ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΑΒΑ ΤΕΜΠΕΛΗ?
ΚΑΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΕ 300 ΕΥΡΩ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ?
ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΟΠΤΕΣΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ.
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΣΚΑΣΙΛΑ ΣΟΥ. ΣΩΣΤΑ?

Xronika είπε...

Δεν περίμενα να επαληθευτεί τόσο γρήγορα ο υπότιτλος του δημοσιεύματος. Η ανοησία είναι ανίκητη και όποιος τα βάλει μαζί της είναι χαμένος από χέρι.
Ο αχταρμάς που έχει στο μυαλό του ο σχολιαστής από πάνω για τον τεμπέλη άραβα και τον έλληνα γέρο που κρυώνει με ξεπερνάει.
Ο ιδεολογικός αχταρμάς και οι δύσκολες συγκυρίες φέρνουν τέτοια αποτελέσματα. Προσοχή γιατί είναι κολλητικά