Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Το Λύκειο Κορυφής ευχαριστεί Γουσιόπουλο και Στεφανίδη για ....



Λάβαμε το παρακάτω ευχαριστήριο από την διεύθυνση του Λυκείου Κορυφής με το οποίο αναγνωρίζεται ως σημαντική η αφιλοκερδής παρέμβαση- εργασία δυο υπαλλήλων της ΚΕΔΑ στο σχολείο τις μέρες των διακοπών όπου τοποθέτησαν επιπλέον σώματα του καλοφιφέρ διότι τα υπάρχοντα δεν....
επαρκούσαν.
Καλό το ευχαριστήριο και η αναγνώριση της προσφοράς των δυο εργαζομένων και έτσι έπρεπε να γίνει. 

-Η ανακοίνωση- ευχαριστήριο είναι:

Τα μέλη της σχολικής κοινότητας – μαθητές, διδακτικό προσωπικό και ο διευθυντής -  του Γενικού Λυκείου Πλατέος – Κορυφής εκφράζουν τις πιο ειλικρινείς τους ευχαριστίες στους εργαζομένους τις Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αλεξάνδρειας (Κ.Ε.Δ.Α.) κ.κ. Γιουσιόπουλο Κωνσταντίνο και Στεφανίδη Νικόλαο οι οποίοι προσφέρθηκαν και εργάστηκαν, στο μεσοδιάστημα των σχολικών διακοπών για τις εορτές των Χριστουγέννων με συνθήκες αρκετού ψύχους, ώστε να προστεθούν σώματα καλοριφέρ για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα ελλιπούς θέρμανσης στις αίθουσες του κτιρίου όπως είχε διαπιστωθεί.

Με την ευκαιρία, με την έλευση του 2017, ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο η καινούργια χρονιά να είναι δημιουργική, με υγεία και να αποτελέσει απαρχή έμπνευσης για αλλαγές που θα μας οδηγήσουν στην έξοδο από την κρίση.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: