Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Κάλεσμα ΛΑΕ Ημαθίας ενάντια στην αυριανή φασιστική φιέστα στο Ρολόι στη Βέροια στις 10πμ


Έβγαλε ανακοίνωση και η ΛΑΕ Ημαθίας για την αυριανή φασιστική φιέστα στη Βέροια. Έβγαλε ανακοίνωση με κάλεσμα και φτάσαμε να δίνουμε επαίνους στο..... αυτονόητο διότι Σύριζα και Πασόκ σφυρίζουν αδιάφορα, ΕΛΜΕ και Δάσκαλοι το ίδιο και η ανύπαρκτη γκρούπα Αττάκ κάλεσε ...προσυγκέντρωση στο Δημαρχείο δυο ώρες αργότερα. Όσο για την Ανταρσύα αγνοείται η τύχη της αλλά αυτό είναι άλλης τάξης ζήτημα που θα μας απασχολήσει από βδομάδα.
 
Η ΛΑΕ Ημαθίας λοιπόν αντιλαμβανόμενη το αυτονόητο και το στοιχειώδες πολιτικά έδρασε όπως απαιτούν οι περιστάσεις. Καλεί τον κόσμο της στο Ρολόι στις 10 το πρωί και μπράβο της. 
Η ανακοίνωση της ΛΑΕ Ημαθίας είναι:


Ανακοίνωση- κάλεσμα σε συγκέντρωση ενάντια στα εγκαίνια γραφείων της Χρυσής Αυγής στη Βέροια

Η ΛΑΕ Ημαθίας καλεί όλα τα μέλη, τους φίλους και όλους τους δημοκρατικούς πολίτες της Ημαθίας να πάρουν μέρος το Σάββατο 14/1/2017 στις 10 π.μ. στην Πλατεία Ωρολογίου στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στα εγκαίνια γραφείων της Χρυσής Αυγής στη Βέροια.

Οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν δεν έχουν θέση στην πόλη και στο νομό μας. Η Χρυσή Αυγή δεν είναι πολιτικό κόμμα. Είναι μια εγκληματική ναζιστική συμμορία που δικάζεται κάτω από την πίεση του αντιφασιστικού κινήματος για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, τις επιθέσεις στους Αιγύπτιους αλιεργάτες και στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ.

Όλοι και όλες το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στη διαδήλωση ενάντια στα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Βέροια, στην πλατεία Ωρολογίου, στις 10 π.μ.

Το Γραφείου Τύπου της Π.Ε. ΛΑΕ Ημαθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: