Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Η νέα Νομαρχιακή του Σύριζα- Όλα τα ονόματα

Εκτός νομαρχιακής Αντωνίου και Καρασαρλίδου
Το κυβερνητικό κόμμα, ο Σύριζα Ημαθίας είχε χτες το βράδυ νομαρχιακή συνδιάσκεψη στα γραφεία της Αλεξάνδρειας και εξέλεξε νέα Νομαρχιακή Επιτροπή. Το ανώτατο κομματικό όργανο της Ημαθίας απαρτίζεται από 21 μέλη και αυτό που μπορούμε να σημειώσουμε είναι ότι προέκυψε μεγάλη ανανέωση προσώπων αφού οι "παλιοί" έκαναν ένα βήμα πίσω..... δίνοντας χώρο σε νέα στελέχη.
Επίσης, πρέπει να σημειώσω ότι στο νέο όργανο δεν συμμετέχουν οι βουλευτές Αντωνίου και Καρασαρλίδου.

Από την ψηφοφορία που έγινε αναδείχτηκε το νέο κομματικό όργανο του νομού στο οποίο συμμετέχουν τέσσερα μέλη από την οργάνωση της Αλεξάνδρειας.
Πιο αναλυτικά:
Στέργιος Μίχος, Λαφαζάνης Αλ., Μανωλακάκης Γ., Σπυρίδου Νατ. από την Αλεξάνδρεια. Οι τρεις τελευταίοι είναι νέα μέλη του οργάνου.

Από την Βέροια εκλέχτηκαν οι νυν γραμματέας Βαρβάρα Σαράντη, ο τέως γραμματέας Μήτσος Χαμπίδης και οι: Τσιάνος Δημ., Τζελέπης Κ., Χειμώνας Σ., Γεωργιάδης Γρ., Κωστόπουλος Τ., Κωνσταντινόπουλος Β., Παπαδίνα Πετρ., Σιδηροπούλου Κική.

Από την οργάνωση της Νάουσας εκλέχτηκαν οι Φραγκότσης Χρ., Ρώσσιου Κορίνα και Κίτσος Χρ.

Στις επόμενες μέρες θα συνεδριάσει το νέο όργανο ώστε με την εκλογή του γραμματέα και των υπευθύνων των τομέων δράσης θα συγκροτηθεί σε σώμα.
Να σημειώσω ότι από την ίδια διαδικασία εκλέχτηκαν και δυο αντιπρόσωποι που θα μετάσχουν ως μέλη στο Περιφερειακό Συμβούλιο του Σύριζα της κεντρικής Μακεδονίας. Ένας εξ αυτών είναι ο έμπειρος κομματικός Μήτσος Χαμπίδης.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστηχως... ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ καποιοι που εχτισαν καρριερα , θελουν να παρουν και συνταξη.
ΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

σε περιμενουν οι συνταξιούχοι για την επομενη εκλογικη αναμετρηση να περασετε για καφε στον σταθμο διπλα με ανοικτεσ αγκαλεσ τι λεγαμε τι κανουμε----

Ανώνυμος είπε...

"λαγός τη φτέρη έσειε, κακό του κεφαλιού του"
ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΗς 25/01/2016
ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΣΥ?
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΣΑΝ ΑΑΑ.
ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΝΟΣ -ΒΕΡΟΙΑ