Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Η ΚΕΕΡΦΑ για τα αυριανά εγκαίνια γραφείων της Συμμορίας σε Βέροια και Σκύδρα

ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ
ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΡΜΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΟΥ
ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Στις 17 Γενάρη κλείνουν 4 χρόνια από την.....
άγρια δολοφονία του Πακιστανού εργάτη Σαχζάντ Λουκμάν από τους  χρυσαυγτίτες Στεργιόπουλο και Λιακόπουλο. Ο Σαχζάντ Λουκμάν ήταν ένας μεροκαματιάρης που εκείνο το ξημέρωμα πήγαινε με το ποδήλατό του από το Περιστέρι στα Πετράλωνα για να πιάσει δουλειά στη λαϊκή. Το τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής τον εντόπισε στις 3 η ώρα τη νύχτα και τον δολοφόνησε με ένα “επαγγελματικό χτύπημα”. Οι δύο χρυσαυγίτες έδρασαν ως τάγμα εφόδου οπλισμένοι με πτυσσόμενο μαχαίρι «πεταλούδα». Λίγους μήνες αργότερα αποθρασυνόμενοι από την ανοχή της τότε κυβέρνησης του Σαμαρά και του Μπαλτάκου, δολοφόνησαν με το μαχαίρι του χρυσαυγίτη Ρουπακιά, εν ψυχρώ και με την ίδια μέθοδο τον Παύλο Φύσσα. Λίγες ημέρες νωρίτερα είχαν “αποτύχει” να δολοφονήσουν τους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, δρώντας ως πιστά σκυλιά και κατ΄ εντολή των εφοπλιστών, προκειμένου να υπερασπίσουν τα συμφέροντα τους και να σταματήσουν το διεκδικητικό εργατικό κίνημα. Το τεράστιο αντιφασιστικό κίνημα που αναπτύχτηκε, οδήγησε στο δικαστήριο τους φασίστες της χρυσής αυγής και παρά τον αργό ρυθμό εξέλιξης της δίκης, έρχονται στο φως, συνεχώς, αδιάσειστα και ανατριχιαστικά στοιχεία για τη δολοφονική δράση της. 
Παρά την πλήρη αποκάλυψη της δολοφονικής δράσης τους η κυβέρνηση εξακολουθεί να φωτογραφίζεται προκλητικά με τους φασίστες στα νησιά του Αιγαίου και να τους δίνει χώρο να χύνουν το ρατσιστικό δηλητήριό τους μέσω της κρατικής ΕΡΤ. Οι φασίστες χρησιμοποιούν κάθε μέσο και ψέματα, απαιτούν το δικαίωμα της ελευθερίας, για να χύνουν το ρατσιστικό και φασιστικό τους δηλητήριο ώστε όταν αναλάβουν την εξουσία, να καταστρέψουν τις ελευθερίες όλων μας. Οι κυβερνήσεις της ΕΕ προσπαθούν να στρέψουν την οργή του κόσμου, όχι στις πολιτικές της λιτότητας, αλλά στους Μουσουλμάνους και τους πρόσφυγες, παίζοντας το χαρτί της Ισλαμοφοβίας. Αυτή η πολιτική τρέφει τους φασίστες σε όλη την Ευρώπη.
Οι φασίστες επιχειρούν να βγουν ξανά στην επιφάνεια από την απομόνωση που τους έστειλε το τεράστιο κύμα αλληλεγγύης στους πρόσφυγες αλλά και οι συνεχιζόμενες αποκαλύψεις της δολοφονικής δράσης τους.  Ακριβώς τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του Λουκμάν, ετοιμάζουν προκλητική φιέστα στη Βέροια και τη Σκύδρα το Σάββατο 14/01/2017 με την παρουσία των δύο υπόδικων επικεφαλής των δολοφονικών τους ταγμάτων εφόδου, Κασιδιάρη και Λαγό και εγκαίνια νέων γραφείων - ορμητηρίων. 
Καμιά ανοχή στις φασιστικές προκλήσεις. Η Χρυσή Αυγή δεν εκδημοκρατίζεται, διαλύεται με τη δύναμη του μαζικού κινήματος ώστε να μπει τέλος στην εγκληματική ναζιστική δράση.
Καλούμε το λαό της Βέροιας και της Σκύδρας να ορθώσουν τοίχος ψηλό απέναντι στους προκλητικούς τραμπούκους φασίστες της χρυσής αυγής, απομονώνοντας και ματαιώνοντας τα σχέδιά τους να φορούν την προβιά πολιτικού κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: