Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Οι Συμμορίτες ετοιμάζουν εγκαίνια γραφείων στη Βέροια- Θα τους αφήσουμε ή θα γίνει του ....2011;

Τον Ιούνιο του 2011 μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου (ΜΠΑΡΟΥΤΙ) έτρεψαν σε φυγή τον αρισυμμορίτη Μιχαλολιάκο από την Βέροια.
Διαβάζω στο επίσημο σάιτ της ναζιστικής συμμορίας της Χρυσαυγή ότι προτίθενται το,,,,,
Σάββατο να κάνουν εγκαίνια γραφείων στη Βέροια. Μάλιστα προαναγγέλουν ότι στην εκδήλωση θα παραστούν δυο βουλευτές της εγκληματικής οργάνωσης, ο Κασιδιάρης και ο Λαγός, αμφότεροι υπόδικοι με βαρειές κατηγορίες στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στο μέοον την εβδομάδας δεν έχει δημοσιποιηθεί ακόμα κάποια αντίδραση από τα λεγόμενα κόμματα του συνταγματικού τόξου ούτε βέβαια από τον δήμο Βέροιας στην έδρα του οποίου θα ανοίξουν(;) οι φασίστες γραφεία. Και αυτό το γεγονός προκαλεί λύπη και στεναχώρια γιατί τα αντιφασιστικά ανακλαστικά του λαού φαίνεται ότι δε λειτουργούν για να μην πω απουσιάζουν ολοσχερώς.

Ποιος αναμένεται να "σώσει την παρτίδα"; Μα ποιος άλλος, ο αντιεξουσιαστικός χώρος που πληροφορίες αναφέρουν ότι ετοιμάζουν αντιφασιστική συγκέντρωση. Ευχής έργον είναι να είναι ανάλογης δυναμικής όπως πριν από πέντε περίπου χρόνια, το 2011, όταν και τότε η Συμμορία θέλησε να κάνει ομιλία στη Βέροια και εγκαίνια γραφείων παρουσία του αρχισυμμορίτη Μιχαλολιάκου αλλά η μεγάλη αντίδραση του χώρου αυτού συν την συμβολική παρουσία μέλους της Ανταρσύα και μελών της Πρωτοβουλίας Νάουσας απέτρεψαν το εγχείρημα.
Σήμερα οι φασίστες επανέρχονται. Θα τους αφήσουμε;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς όσο πάει έτσι το έργο θα γίνουν και χειρότερα. Χειρότερα εννοώ , ότι θα πάρουν και άλλο δύναμη.
Τελικά βάζω ένα ερώτημα. Μήπως αυτό βολεύει τον συριζα για να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια.
Οσο συνεχίζετε η φτώχεια του απλού λαού , αυτά τα φαινόμενα θα φουντώνουν όλο και πιο πολύ.
Η πλάκα όλη είναι να δούμε τον συριζα να περνάει νομοσχέδια με την βοήθεια της χρυσης αυγης. Θα μου πεις σιγά μην γίνει. Ελα ντε που με αυτά που βλέπουμε απο τους ντεμεκ αριστερους , όλα μπορεί να τα περιμένουμε.
Απλά αισθάνομαι οργή που εξαιτίας του συριζα ξεφτυλίζεται η αριστερά και κανένας αριστερός που έχει δύναμη στα μμε, στον λαο, στις κοινωνικές μάζες κτλ δεν έχει κάνει γκίχ! Μην με πει κανείς για τον κουτσούμπα διότι αυτά που λέει ειναι σαν πολυπαιγμένη κασέτα.
Αλήθεια, κανείς αριστερός υπάρχει?

Ανώνυμος είπε...

Φιλε αυτη ειναι η αριστερα που μεχρι τωρα πιστευες. Δεν υπαρχει αλλη αριστερα.Χαιρομαι που αρχισαν να πεφτουν οι μυθοι με τους οποιους τοσα χρονια σας μεγαλωσαν. Οσο περισσοτερο μεινουν τοσο θα ξεφτιλιζονται και εμεις οι δεξιοι θα δικαιωνομαστε. Λυπαμαι ομως για την πατριδα μου... γι αυτο πρεπει να φυγουν γρηγορα.