Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Άστοχη ενέργεια θα εκθέσει την διοίκηση- Να σταματήσει η έξωση του Πολ. Συλ. Καμποχωρίου τώρα

Πληροφορήθηκα το εξής γεγονός και θέλω να πιστεύω ότι πρόκειται περί παρεξήγησης ή για μια πρωτοβουλία που θα σταματήσει αμέσως.


Αναφέρομαι στο Καμποχώρι και πιο συγκεκριμένα στον Πολιτιστικό του Σύλλογο που εδώ και χρόνια παρουσιάζει μια αξιοζήλευτη δραστηριότητα. Ο σύλλογος αυτός στεγάζεται από την ίδρυσή του σε..... δυο χώρους συνεχόμενους στο κτήριο του δήμου (στο κτήριο της πρώην κοινότητας) που βρίσκεται δίπλα από το γήπεδο και στέγαζε παλιά τα γραφεία της τότε Κοινότητας.
Στον χώρο αυτόν βρίσκονται λοιπόν οι εγκαταστάσεις του συλλόγου όπου τα μέλη του μαθαίνον χορό, βρίσκεται η βιβλιοθήκη του συλλόγου, οι στολές κλπ. 
Εσχάτως, μαθαίνω, γίνεται μια προσπάθεια από δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του Π. Γκυρίνη να εκδιωχτεί ο σύλλογος από την στέγη του με το αιτιολογικό ότι στον χώρο αυτόν πρέπει να στεγαστεί το γραφείο του προέδρου της τοπικής κοινότητας διότι στον χώρο όπου βρίσκεται τώρα δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση οι ηλικιωμένοι δεδομένου ότι βρίσκεται στον πρώτο όροφο του κτηρίου.
Είναι προφανές ότι η αιτιολογία είναι χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο αφού όποιος αδυνατεί να δει τον πρόεδρο ας πάει ο πρόεδρος στον συμπολίτη του να το δει και να τον ακούσει. 
Επειδή το θέμα είναι σοβαρό και σηματοδοτεί μια πολιτική δίωξης αν μη τι άλλο θα πρέπει να σταματήσει εδώ αυτή η κατάσταση. Το μόνο που θα επιτευχθεί θα είναι να εκθέσει το σύνολο της διοίκησης του δήμου και τον ίδιο τον δήμαρχο προσωπικά εάν και εφόσον ολοκληρωθεί αυτός ο σχεδιασμός της έξωσης ενός συλλόγου από την φυσική του στέγη.
Ίδωμεν

Δεν υπάρχουν σχόλια: