Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

"Κομψή" ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Ημαθίας για τα γραφεία της Συμμορίας στη Βέροια- Γιατί;

Καλή η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ αλλά απουσιάζει το ουσιαστικό. Απουσιάζει το κάλεσμα στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας των αντιφασιστών, δημοκρατών πολιτών της Ημαθίας στην πλατεία Ρακτιβάν στις 10πμ. Γιατί; Γιατί αυτή η μεσοβέζικη στάση;

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ Χ.Α.

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου η Χρυσή Αυγή σχεδιάζει να εγκαινιάσει γραφεία-ορμητήρια στην Βέροια. Είναι τεράστια πρόκληση!

Οι κύριοι εκφραστές της.......
ρητορείας του φασισμού, του ρατσισμού, της ξενοφοβίας, του μίσους και της βίας ενάντια σε κάθε τι διαφορετικό επιχειρούν να δημιουργήσουν πυρήνες για την εξάπλωση των ιδεών τους.

Το μακρύ χέρι του συστήματος, που με την επάνδρωση και την δράση των ταγμάτων ασφαλείας   έχει αναλάβει να στηρίξει τα συμφέροντα των πλουτοκρατών απέναντι στις διεκδικήσεις και τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων, έρχεται να επεκτείνει τις πρακτικές του και στην περιοχή της Ημαθίας.

Οι υπεύθυνοι για τον θάνατο του Παύλου Φύσσα, αλλά και για τις βιαιοπραγίες ενάντια σε δημοκράτες, αντιφασίστες πολίτες προσπαθούν να κάνουν επίδειξη δύναμης στην πόλη μας.

Θα πρέπει να ξέρουν πως η μεγάλη πλειοψηφία των κατοίκων αυτής της πόλης όχι μόνο δεν τρομοκρατείται, όχι μόνο δεν ενστερνίζεται τις ολοκληρωτικές θεωρίες τους, αλλά και δεν θα πάψει ποτέ να αγωνίζεται ενάντια στην ρητορεία τους και τις πρακτικές τους.  

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΗΜΑΘΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: