Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Νέο κατόρθωμα Λιολιόπουλου: Βαφτίζει "συνοδοιπόρους" του ΚΚΕ τους Αγρότες Βέροιας και Νάουσας!!!

Σε τροχιά ρήξης με τους
συλλόγους της Βέροιας- Νάουσας
γιατί εντάχτηκαν στο
μπλόκο της Νίκαιας
Πιστός υπηρέτης της ΝΔ
ο πρόεδρος του
ΑΣ Αλεξάνδρειας
-Με την στάση του υπηρετεί την πολιτική της ΝΔ 


Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας, ο αδερφός του ανθρώπου του Προέδρου Κυριάκου ντε, δηλώνει στο ράδιο Αβένα, και στον Τ. Καμπάνη, ότι ο αγροτικός σύλλογος Βέροιας και της Νάουσας δεν αποτελούν συνομιλητές του διότι έχουν προσχωρήσει στην "μαξιμαλιστική λογική του Μπούτα και βάζουν αιτήματα που προκαλούν την κοινωνία". Μ΄ άλλα λόγια ο.....
σύλλογος γεωργών της Αλεξάνδρειας θεωρεί ότι οι άλλοι δύο σύλλογοι της Ημαθίας πάνε κόντρα στα συμφέροντα των αγροτών ενώ αυτός τα υπηρετεί με συνέπεια. Και να σημειώσω εδώ ότι οι διοικήσεις των συλλόγων της Βέροιας και της Νάουσας πρόσκεινται στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ για να ξέρουμε τί λέμε.

 Το γεγονός ότι οι σύλλογοι του "κλίματος" αυτού ζητάνε αφορολόγητο ύψους 45 χιλιάδων ευρώ για μια οικογένεια αγροτών που σημαίνει για τέσσερα άτομα είναι 12 χιλιάδες έκαστο, θεωρείται από τον σοβαρό αυτόν συνδικαλιστή, από τον νεοεκλεγμένο Τ. Λιολιόπουλο δηλαδή, ότι είναι μαξιμαλιστικό αίτημα και ότι απηχεί τις απόψεις του ΚΚΕ οι οποίες εκ προοιμίου είναι αντίθετες με τα "πιστεύω" του και ως εκ τούτου καταδικαστέες πολιτικά και συνδικαλιστικά.

Βέβαια, αυτό που τον ενοχλεί τον εν λόγω ορκισμένο θιασώτη της ΕΕ και του ευρώ είναι το αίτημα του ΚΚΕ να γίνει αποδέσμευση της χώρας από την ΕΕ και το ευρώ. Τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες φτηνού τύπου.

Ο Λιολιόπουλος λοιπόν, αλλά και οι άλλοι της διοίκησης, μέσω της θεσμικής του θέσης κάνει πολιτική υπέρ της ΝΔ και αυτό είναι απάντηση σε όσους φίλους ή αναγνώστες βιάστηκαν να με κάνουν κριτική όταν έγραψα ότι στις εκλογές του εν λόγω αγροτικού συλλόγου επικράτησε πανηγυρικά η ΝΔ. Με είπαν ορισμένοι τότε ότι κακώς βάζω κομματικά κριτήρια και ότι όλοι μαζί θα παλαίψουν χωρίς κομματικά πρόσημα. 
Τώρα που ήρθε η ώρα της κρίσης είναι προφανές ότι το πλαίσιο αγώνα που διαμορφώνεται οδηγεί αναγκαστικά σε εξαγωγή συμπερασμάτων. Και το συμπέρασμα στην περίπτωση του Αγροτικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας είναι ότι ασκείται ονομαστικά σκληρή κριτική στα κυβερνητικά πεπραγμένα του Σύριζα, αθωώνεται η κυβερνητική πολιτική της ΝΔ και εξυμνείται η αγροτική πολιτική που λέει ότι ΘΑ εφαρμόσει ο Κυριάκος.
Αν αυτό δεν είναι πουσάρισμα της ΝΔ τί είναι;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σαράντα πέντε χιλιάδες αφορολόγητο ζητάνε οι αγρότες? Πλάκα κάνεις? Και γιατί να τους το δώσουν? Εγώ ο υπάλληλος των 600 ευρώ πόσο αφορολόγητο έχω ξέρεις? Ο παππούς μου που ήταν οικοδόμος 40 χρόνια με σύνταξη 750 ευρώ πόσο αφορολόγητο έχει ξέρεις? Και τι θα πεί αυτό που γράφεις ότι αντιστοιχεί 12000 χιλιάδες ευρώ για κάθε μέλος μιας τετραμελούς οικογένειας? Το αφορολόγητο σε εμάς τους μη αγρότες είναι οικογενειακό και στους αγρότες ατομικό? Ε καλά τα λέει ο λιολιόπουλος, αν είναι όπως τα γράφεις αυτά είναι τερτίπια για να βγούν στο δρόμο. Τίποτε άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Αι κομμουνισταί έχουν καταλάβει τα πάντα εις την πατρίδαν μας... Οφείλομεν να απομακρυνθούμε τάχιστα από τοιούτους τύπους..
Όχι εις την συνεργασίαν με τους κομμουνιστάς...

Ανώνυμος είπε...

Γιατί πάθατε έκπληξη αγαπητέ κύριε ΜΟΧΛΑ; Ο κύριος ΛΙΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ είναι καραμπινάτος δεξιός οπαδός του κυρίου ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και τώρα που ο αδελφός του έγινε στέλεχος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ είναι απολύτως φυσιολογικό να υποστηρίζει τις θέσεις του κόμματος αυτού.
Έτσι δεν είναι; Κάθε άλλη στάσις θα ήτο παράξενος νομίζω

Ανώνυμος είπε...

Απο πότε αλήθεια το αφορολόγητο επιμερίζεται στα μέλη που έχει κάθε οικογένεια? Εγω δηλαδη που ως μισθωτός έχω εισόδημα 18000 ευρώ και 2 παιδιά τι πρέπει να ζητήσω??? Δεν ντρέπονται? Δεν έχουν συναίσθηση του τι ζει η κοινωνία??? Αν και δεν ειμαι δεξιός έχει χίλια δίκια ο Λιολιόπουλος!!