Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Ακομα να αναλάβει ο νέος αστυνομικός διευθυντής Ημαθίας- Συμβαίνει κάτι;

-Χρέη εκτελεί ο διοικητής του ΑΤ Βέροιας!!!

Κυριακή μέρα είναι να σας δώσω ένα αστυνομικής ύλης θέμα. Ως γνωστόν ο αστυνομικός διευθυντής Τουλίκας αποστρατεύτηκε όπως σας είχα πει δυο μέρες νωρίτερα, δυο μέρες πριν συμβεί το "μοιραίο" για τον εν.... λόγω απόστρατο πλέον διευθυντή.


Διορίστηκε νέος αστυνομικός διευθυντής εδώ και μια βδομάδα κάποιος Σιμούλης που μέχρι τώρα υπηρετούσε στην Λάρισα, στον τομέα των αυτοκινητοδρόμων. Προφανώς θα πρόκειται για την τροχαία αλλά αυτό δεν ενδιαφέρει και κανέναν.
Ο νέος λοιπόν διευθυντής ακόμα δεν έκανε την εμφάνισή του στο Αστυνομικό κτήριο της Διεύθυνσης στη Βέροια και αυτό όπως είναι φυσικό προκαλεί απορίες, συζητήσεις και πλάθονται σενάρια.
Δεν ξέρει το δρόμο να έρθει; Ας πάρει τρένο, με είπε ένας.
Μήπως είναι με κάποια ίωση και είναι στο σπίτι; Τα νέα τύπου ντεπόν είναι τόσο δυνατά που και "νεκρό" ανασταίνουν.
Ρε μπας και έμαθε πόσο μπουρ..... είμαστε και δεν θέλει να έρθει; με λέει κάποιος άλλος που το συζητούσα το θέμα και να σας πω πως συμφώνησα μαζί του.
Και γιατί να έρθει ο άνθρωπος από τα τροχαία να κάνει διοίκηση στην Ημαθία; Καλά ήταν στην Λάρισα και τώρα τον ξεβολεύουν οι προφέσορες της Αθήνας.

Όταν μάθω τον πραγματικό λόγο της αργοπορίας του διευθυντή θα σας ενημερώσω

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ τσούξιμο καταλαβαίνω πως έχεις με τον Τουλίκα. Αν κατάλαβες αποστρατεύτηκε με το βαθμό του Υποστρατήγου και με ανάλογη σύνταξη ενώ εσύ…………

Ανώνυμος είπε...

Ποιου υποστράτηγου βρε; Από Αστυνομικός Διευθυντής πας Ταξίαρχος (ένα βαθμό παραπάνω).

Χάρη, ο νέος διευθυντής τοποθετείται 30 μέρες μετά την απόφαση.

Απλά πράγματα, τα οποία αναφέρθηκαν σε πολλά ρεπορτάζ (και ο βαθμός του Τουλίκα και το πότε θα έρθει ο αντικαταστάτης). Να διαβάζετε!