Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Άλλα λόγια ν΄αγαπιόμαστε ο Σύριζα Ημαθίας για την Συμμορία και τα αυριανή φασιστική φιέστα

Δέησε να βγάλει ανακοίνωση η ΝΕ Ημαθίας του Σύριζα για την αυριανή φασιστική σύναξη που θα γίνει στην πλατεία Ωρολογίου στη Βέροια όπου οι φασίστες της εγκληματικής οργάνωσης θα επιχειρήσουν να εγκαινιάσουν τα γραφεία τους, τα ορμητήρια για τις εγκληματικές τους πράξεις.
Δέησε να βγάλει μια ανακοίνωση που είναι φύλλο συκής και η οποία σε τίποτα δε διαφέρει από αυτή της ΝΕ Ημαθίας του ΠΑΣΟΚ. Ίδια λόγια ίδιο περιεχόμενο και προ....
πάντων, αποφεύγουμε να καλέσουμε τον κόσμο στην συγκέντρωση που θα γίνει στην πλατεία στις 10πμ για να ματαιώσει την φασιστική φιέστα.
Ο κυβερνητισμός έχει αλώσει πλήρως το εν λόγω κόμμα αν μη τι άλλο. Αν δε γνώριζα τα στελέχη που συγκροτούν το κόμμα αυτό θα έλεγα έυκολα ότι βάζουν και πλάτες στην Συμμορία αλλά δεν μπορώ να το πω. Είναι δυνατόν ένα κόμμα που θέλει να λέγεται αριστερό και ότι είναι στην πλευρά του αντιφασισμού να μην καλεί τον κόσμο του, έστω συμβολικά, να παραστεί στην συγκέντρωση; Τι ακριβώς φοβάται; Τον συγχρωτισμό με τους αναρχικούς; Ας καθίσουν πιο μακρυά, η πλατεία είναι μεγάλη και μας χωράει όλους.

Θεωρώ ότι ο Σύριζα Ημαθίας έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να κερδίσει κάποιους πόντους πολιτικής εκτίμησης στα μάτια της δημοκρατικής κοινωνίας που πίστεψε και τον ψήφισε. Δε συμβαίνει παντού το ίδιο άλλωστε. Στην Ξάνθη πρόσφατα ο εκεί Σύριζα συμμετείχε και μάλιστα μαζικά στο δυναμικό συλλαλητήριο κατά της Συμμορίας που ήθελε να εγκαινιάσει και εκεί γραφεία και ο κόσμος έτρεψε σε φυγή τον Λαγό που έγινε ...λαγός.
Εδώ; Γιατί επικράτησαν τα κυβερνητικά ανακλαστικά; Τόσο γρήγορα κουράστηκαν οι σύντροφοι;

Η ανακοίνωση του Σύριζα είναι:


Απαντούμε πολιτικά στη Χρυσή Αυγή

Δ/Τ  Την ώρα που η δίκη της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται αποκαλύπτοντας όλο και περισσότερες σκοτεινές πτυχές της δράσης της, η εγκληματική ναζιστική οργάνωση ετοιμάζεται να εγκαινιάσει  γραφεία  στη Βέροια.
Το γεγονός αυτό δεν πρέπει να αφήσει αδιάφορους τους δημοκρατικούς πολίτες, άνδρες και γυναίκες, της Βέροιας οι οποίοι πρέπει να αντισταθούν στον εθνικισμό, την ξενοφοβία, το ρατσισμό και τη φασιστική μισαλλοδοξία.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας καταδικάζει τη εμφάνιση της ΧΑ και καλεί το δημοκρατικό λαό της πόλης να απαντήσει απομονώνοντας τη ναζιστική συμμορία. Σε μια εποχή που η ακροδεξιά δυναμώνει και απειλεί την Ευρώπη και η ακροδεξιά ατζέντα υιοθετείται και από άλλους πολιτικούς χώρους πρέπει να απαντήσουμε με πολιτικό τρόπο. Με διεύρυνση της Δημοκρατίας και των ατομικών δικαιωμάτων, και καταδίκη όσων τα επιβουλεύονται.

Το γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: