Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Ο Σύριζα στο Πλατύ- Άμα δεν σας αρέσει πάτε με τον Βεσυρόπουλο - Πήρε πάνω του την εκδήλωση ο Χαμπίδης- Φωνάζουν οι αγρότες αλλά κανείς τους δεν ψήφισε Σύριζα

θα γίνουν. Ωστόσο, και πάλι οι πολίτες απουσίαζαν από την εκδήλωση και αυτό θα πρέπει να προβληματίσει τόσο τους βουλευτές όσο και τα κομματικά στελέχη του Σύριζα. Βέβαια, υπάρχει και η άλλη «ανάγνωση» της αποχής του κόσμου που πιθανόν κάνουν στελέχη του κόμματος.  Πιθανόν να εκτιμούν ότι ο κόσμος απέχει γιατί δεν έχει κάτι να τους προσάψει και απέχει διότι έχει αυτή την κουλτούρα της ανάθεσης. Πιθανόν να ερμηνεύουν την αποχή του κόσμου ως αποδοχή της πολιτικής τους.
φορολογηθείτε με 23% γιατί θα βάλουμε στα έξοδα την προσωπική εργασία των αγροτών, την απόσβεση εργαλείων κλπ.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλα αυτά τα παλικάρια του ΤΣΙΡΙΖΑ πού ξαφνικά έγειναν κότες, ξεπέρασαν και τον ταχυδακτυλουργό ΧΟΥΝΤΙΝΙ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα ανθρωπάκια που τα φτύνεις και αυτά νομίζουν ότι ψιχαλίζει, να βγάλουν το σκασμό και να πάψουν να καπηλεύονται τον ορισμό του αριστερού. Όταν είσαι τσιράκι τις Μέρκελ , του Γιούγκερ, και του ευρώ τότε ΜΟΝΟ αριστεροί δεν είναι. Αλλά και η καρέκλα είναι καλή, και ο μισθός του ΒΟΛΕΥΤΉ είναι μια χαρά , αλλά να σου κάνει μαγκιές και ο Χαμπίδης τι σου λέει αυτό? Πρόεδρος στη λαχαναγορά!!! Είναι πολλά τα λεφτά ΑΡΗ……… Πουλάτε μαγκιές αλλά ήταν πολύ δύσκολο να πάτε από το 3% στο 36 % , ξέρετε όμως πόσο εύκολο είναι να βρεθείτε εκεί που βρέθηκε ο Καρατζαφέρεις? Πολύ μα πολύ εύκολο.

Ανώνυμος είπε...

Σηκωθείτε από τους καναπέδες, κλείστε τα χαζοκούτια τις προπαγάνδας και όλοι μαζί στους δρόμους και στα συνδικάτα να γλιτώσουμε ότι μπορούμε πριν είναι αργά. Αυτοί είναι ικανοί να πουλήσουν και την ακρόπολη. Είναι επαγγελματίες ψεύτες, και το μόνο που τους νοιάζει είναι πως θα βολευτούν ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ και όχι ο λαός μας. Πάρτετο χαμπάρι.

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε πάλι πήρε μυαλά με το κείμενο σου, μπράβο και να συνεχίσεις έτσι όπως τελευταία με κείμενα δυνατά και προς πασα κατεύθυνση.

Ανώνυμος είπε...

Ολα τα λεφτα ηταν αυτο που ειπε η Φροσω περι καθεστηκυιας ταξης. Ηττηθηκαμε μετα απο μια δυσκολη μαχη ειπε. Ε αφου χασατε να φυγετε κυρια μου.

Ανώνυμος είπε...

Ο Χαμπιδης ο λαχανας ο Αντωνιου και ηΦροσω με τον Μαβιδη
Ολοι αυτοι δεν κανουν τον μεγα θεωρητικο του κομματος Σωτηρακη Παπαιωαννου γιατι δεν τον αφηνετε να μιλησει?
Ο Σωτηρης θα καθαρισει για σας

Ανώνυμος είπε...

Κατακριτέοι αν μη τι άλλο οι βουλευτές της κυβέρνησης αλλά τουλάχιστον αυτοί έκαναν τον κόπο να περάσουν και μια βόλτα από τα χωριά μας για να ακούσουν το σίγουρο γιουχάρισμα του κόσμου.

Βεβαίως δεν είχε κόσμο καθώς το παλαιοΠΑΣΟΚΙΚΟ σύστημα συνεχίζει να ενημερώνει ημετέρους και όχι το πλήθος κόσμου, καθώς μέσα στην μεγάλη συμμετοχή ίσως ακουστούν και φωνές ενοχλητικές.

Το σίγουρο είναι ότι οι συνδικαλιστές αγρότες, ναι αυτοί που κάποτε δε μιλούσαν μεταξύ τους για κομματικά τερτίπια, σήμερα είναι ενωμένοι και διαθέσιμοι για κομματική μάχη για το προσωπικό και μόνο συμφέρον.

Κομματικοί στρατοί που πλέον καλούν τον κόσμο σε γενικό ξεσηκωμό ενώ τόσα χρόνια μας είχαν πάρει τα αυτιά με την βουβαμάρα τους, βλέπεις ακόμα η τρόικα δεν είχε βάλει χέρι στη δική τους τσέπη.

Όπου βλέπεις τσέπη εννοούνται τα Ευρωπαϊκά κονδύλια των αποζημιώσεων για να κάνουν τη δουλειά τους, ένα πράγμα σαν τα επιδόματα τήρησης του ωραρίου σε κάποιες δημόσιες υπηρεσίες, που τόσο πολύ μισούν.

Υ.Γ. Γραφικοί η όχι αυτοί της ΛΑΕ που πήγαν να διαμαρτυρηθούν για τα αυτονόητα, ήταν σε πλήρη αντίθεση με το σύνολο του κοινού της εκδήλωσης. Οι πρώτοι συνέχιζαν να λένε αυτά που έλεγαν κ όταν ήταν μικρή μειοψηφία του 3%, αξιωματική αντιπολίτευση, κυβέρνηση και παραιτηθέντες από το ΣΥΡΙΖΑ. Ενώ αυτοί που δήθεν έκλαιγαν για την επερχόμενη χρεωκοπία, μια χαρά πήγαν μετά για τα ποτά τους και σκασίλα τους για τα σπίτια που θα πάνε σε δημοπρασίες, αρκεί να μην είναι τα δικά τους.