Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ για κόκκινα δάνεια και κατασχέσεις στην Αλεξάνδρεια

Δ.Σ του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ! ! !
ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΧΡΗΣΤΕΡΑ !

Ανώνυμος είπε...

Εκεί στον συριζα νομίζετε ότι ψιχαλίζει ενώ σας φτύνουν? Ρε πάτε καλά? Απο μέσα Φεβρουαρίου ξεκινάν αβέρτα οι κατσχέσεις. Εχουν ξεκινήσει αλλά τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ πλέον ΜΜΕ (ναι αυτά που θα κλείνατε) κάνουν γαργάρα. Τουλάχιστον πείτε την αλήθεια. Φτάσατε να κάνετε τον Λεβέντη και τον αδωνη-μπουμπούκο άνθρωπους που μιλάν σωστά πολιτικά. Πάτε καλά ρε? Ξυπνάτε διότι οι πέτρες που θα σας πάρει σβάρνω ο κοσμάκης είναι κοντά.
Η φωτογραφία πάντος δείχνει ότι σας πιστεύει πολύ κόσμος. Ούτε ταξί δεν γεμίζετε πλέον.

xristos bellos είπε...

Το δούλεμα πάει σύννεφο. Μα δεν ντρέπονται καθόλου και κάνουν τέτοιες εκδηλώσεις.

Το πρόγραμμα των πλειστηριασμών που ξεκίνησε την Τετάρτη 13 Γενάρη, στα Ειρηνοδικεία Αθήνας. Τα ρέστα τους δίνουν Probank, Eurobank και Τράπεζα Πειραιώς

Με 31 πλειστηριασμούς στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, 11 στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου, 5 στο Ειρηνοδικείο Αχαρνών (Μενίδι), 3 στο Ειρηνοδικείο Ιλίου, 2 στο Ειρηνοδικείο Καλλιθέας, 4 στο Ειρηνοδικείο Κρωπίας, 1 στο...Ειρηνοδικείο Λαυρίου, 3 στο Ειρηνοδικείο Μαραθώνα, 1 στο Ειρηνοδικείο Μεγάρων, 4 στο Ειρηνοδικείο Ν.Ιωνίας, 3 στο Ειρηνοδικείο Νίκαιας, 3 στο Ειρηνοδικείο Πειραιά, 1 στο Ειρηνοδικείο Περιστερίου και 2 στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου συνεχίζει την Τετάρτη 20-1-16 το σχέδιο αναδιανομής των κατοικιών από τον ελληνικό λαό προς τις τράπεζες και τα κοράκια, με τις ευλογίες και την αρωγή της μνημονιακής συγκυβέρνησης Συριζα-Ανελ.