Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ Γ.ΒΡΑΧΝΗ

Την Τρίτη στις 12 Ιανουαρίου εκδικάζεται στα δικαστήρια της Βέροιας η μήνυση που κατέθεσαν εναντίον του Γ. Βραχνή οι θρασύδειλοι συμμορίτες της Χ.Α., όταν τον Ιούνιο του ’12 μετά από αποτυχημένη απόπειρά τους να μοιράσουν κείμενα και υλικό φασιστικού μίσους στους κατοίκους της πόλης, είχαν το θράσος να επιτεθούν στο μαγαζί του Γιώργου Βραχνή, να ξυλοκοπήσουν θαμώνα που βρισκόταν εκεί και....
τελικά να καταθέσουν μήνυση εναντίον του ιδιοκτήτη.

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α δηλώνει κατηγορηματικά και απερίφραστα ότι δεν πρέπει οι συμμορίτες χρυσαυγίτες, οι αναβιωτές του ναζισμού, οι δολοφόνοι του Π. Φύσσα και του Σ. Λουκμάν, το παρακρατικό δεκανίκι του συστήματος που μαζί με τα ΜΑΤ ξυλοκόπησαν διαδηλωτές-συμπαραστάτες στους εργαζομένους των ΕΛΠΕ, οι υποστηρικτές των κλειστών συνόρων και της, βαμμένης με το αίμα των προσφύγων, θάλασσας του αιγαίου, να πάρουν ούτε μία σπιθαμή χώρο στην πόλη, στις γειτονιές, στους χώρους δουλειάς.

Στην εποχή που διακηρύσσεται η TINA (ως η απουσία εναλλακτικού δρόμου) και εκτυλίσσεται απ’ την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  το σχέδιο κοινωνικής καταστροφής στα πλαίσια του 3ου μνημονίου (νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, μείωση συντάξεων, πρόσθετα αβάσταχτα βάρη στους ελεύθερους επαγγελματίες και τους αγρότες, ακόμη μεγαλύτερο χτύπημα στα τμήματα που έχουν ήδη νοιώσει την ανεργία, την ελαστική και μαύρη εργασία), δεν πρέπει να επιδείξουμε καμία ανοχή στις απόπειρες των φασιστών να τρομοκρατήσουν πολίτες, αγωνιστές, εργαζόμενους, αντιφασίστες. Να μην επιτρέψουμε στις  φασιστικές εφεδρείες που το αστικό σύστημα συντηρεί σαν τον βούρδουλα του εργατικού και λαϊκού κινήματος αλλά και σαν το έσχατο όπλο του,  να σπείρουν το φόβο στο κόσμο του κινήματος που αγωνίζεται, αντιστέκεται, διεκδικεί το δικαίωμα στην ζωή και την ελευθερία.

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α συμπαραστέκεται στο συναγωνιστή Γ. Βραχνή και ζητά την άμεση αθώωσή του.

Η ΕΡΓΑΤΙΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΑ ΤΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ’ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α ΗΜΑΘΙΑΣ-ΠΕΛΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: