Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Παρέμβαση Αντωνίου για το πρόστιμο σε Παπασταύρου, συνεργάτη του Σαμαρά


Νέα πολιτική παρέμβαση κάνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας Χρήστος Αντωνίου με .....αφορμή το τεράστιο πρόστιμο που "έριξε" το κράτος στον στενό συνεργάτη του Αντ. Σαμαρά, δικηγόρο Στ. Παπασταύρο για λογαριασμό που είχε σε ξένη τράπεζα και είχε "ξεχάσει" να τον δηλώσει.

Το πρόστιμο ανέρχεται στα 3,3 εκατομμύρια ευρώ και τώρα ο Παπασταύρου πρέπει να πληρώσει το ...ξέχασμα.

Ο βουλευτής σαφώς ικανοποιημένος από την εξέλιξη αφού βλέπει να παίρνει σάρκα και οστά η πολιτική κατά της διαφθοράς που είχε εξαγγείλει η κυβέρνηση.
Λέει ο βουλευτής:

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΗΣΤΟ

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλο το ζόρι που τραβάτε με τον Κυριάκο κ. Αντωνίου και καρφώνεστε. Από το πρόστιμο ξεκινήσατε, στον Κυριάκο το καταλήξατε. Έχετε κληρονομικό χάρισμα μάλλον και αρχίσατε να βλέπετε σκηνές από το έργο που θα παιχτεί προσεχώς...
ΑΡΙΣΤΟΣ ΦΟΝΤΟΥΚΙΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Το παιδί μίλησε!! Επιλεκτική μνήμη έχεις πρώην σύντροφε. Γιατί και εγώ θυμάμαι και καλά μάλιστα χωρίς να ταλαντεύομαι και να ψάχνω, ποιος είπε κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη, 13η σύνταξη στο χαμηλοσυνταξιούχο, 751ευρώ μεροκάματο, όχι στο ξεπούλημα των ασημικών τις πατρίδας μας, με ένα νόμο ,ένα άρθρο καταργούμε το μνημόνιο και τους μνημονιακούς νόμους, αξιοκρατία και πόσα άλλα? Τον Σαμαρά τον στείλαμε, τώρα ξέρεις ποιος έχει σειρά? Δεν σε είδα να γράφεις τι έγινε με τον Φλαμπουράρη? Τον Σταθάκη? Με τον άντρα τις ΒΟΛΕΥΤΟΎΣ που διορίστηκε σε ανύπαρκτο οργανισμό? Για όλο το σκυλολόι των υπουργών που διορίζονται κάθε μέρα? Για τις μειώσεις των συντάξεων ?ξέρεις κάτι? Για την φορολογία των αγροτών? Των επαγγελματιών? Θυμάμαι ακόμη τι μας έλεγες εσύ προσωπικά!! Διαβάζω και ακούω τι λές τώρα, και θλίβομαι. Αλλά ευτυχώς είστε μια χρήσεως, με ημερομηνία λήξεως. Και βγάλτε το σκασμό και μη μιλάτε για αριστερά, γιατί η σχέση σας με την αριστερά , είναι όσοι είναι και δικά μου με τους αστροναύτες.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ Κ ΧΡΗΣΤΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΘΑΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ -ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΙΣΤΟΣ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ-ΣΥΝΕΧΙΖΕ

Nikos Lioliopoulos είπε...

Αλλο δηλωση-παρεμβαση κλπ και αλλο στατους στο facebook.Συχνα κανουμε το λαθος να τα συγχεουμε

Ανώνυμος είπε...

Χρήστο άσε την υψηλή πολιτική και τα οικονομικά και πες τίποτε για το όχι που κάνατε ναι μέσα σε 3 μέρες.

xristos bellos είπε...

Μπράβο Χρήστο καλά κάνεις τις παρεμβάσεις σου για τα πολιτικά πρόσωπα. ΑΛΛΑ για Σταθάκη-Φλαμπουράρη θα πάρεις θέση?????

Ανώνυμος είπε...

Βολευτά του ΤΣΥΡΙΖΑ, δες τα βίντεο του αρχηγού σου όταν ήσασταν αντιπολίτευση, αλλά και τι λέγατε προεκλογικά. Ίσως καταλάβεις πόσο γελοίοι είσαστε.

Xronika είπε...

Νίκο Λιολιόπουλε, ένα δημόσιο πρόσωπο όταν γράφει δημόσια καταθέτοντας την άποψή του ή το σχόλιό του είναι δήλωση.
Μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης γίνονται εδώ και χρόνια δηλώσεις και παράγεται πολιτική αλλά και ειδήσεις παγκόσμιου ενδιαφέροντος. Πρόεδροι κρατών, πρωθυπουργοί και βουλευτές ανά τον κόσμο "τουιτάρουν" συστηματικά, γράφουν στο facebook τις απόψεις τους, παρεμβαίνουν. Αυτά όλα γίνονται δημοσιεύματα σε εφημερίδες και ενημερωτικά δίκτυα.
Δεν μπορώ να αντιληφθώ γιατί διαφωνείς με την περίπτωση του Αντωνίου ο οποίος αντιλήφθηκε, κατά πως φαίνεται, την χρησιμότητα του μέσου αυτού, και κάνει παρεμβάσεις.
ΧΑΡΗΣ ΜΟΧΛΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΠΗΡΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟΩΡΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ;
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ;
ΩΡΑΙΟΙ ΕΙΣΤΕ;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 17 Ιανουαρίου 2016 - 7:50 μ.μ. ο Χρήστος είσαι (ναί βρε, ο Αντωνίου).