Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

VIDEO- Σαφής ο Ναλμπάντης- Διεκδικούμε αγωνιστικά ένα Κέντρο Υγείας που μας αξίζει- Σαφής η πρόταση για κινητοποίηση

Κώστας Ναλμπάντης
αντιδήμαρχος τεχνικών έργων
Αλεξάνδρειας
Κώστας Ναλμπάντης ότι την ημέρα της συνάντησης με τους αρμόδιους να κλείσει το δημαρχείο, να καλεστεί ο κόσμος που τον αφορά να συμμετάσχει σε συγκέντρωση έξω από το Κέντρο Υγείας. Να δωθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερη δημοσιότητα στο γεγονός ότι μια τεράστια περιοχή που εξυπηρετείται από το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας κινδυνεύει κάθε μέρα να συμβεί κάτι άσχημο, κάτι δυσάρεστο. Και τότε όλοι θα αναζητούν τον …υπεύθυνο.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Nα εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στον αντιδήμαρχο για την πρότασή του. Να του θυμίσω όμως ότι η αποψίλωση του χώρου της υγείας έγινε επί κυβερνήσεων που αυτός στήριζε. Έγινε από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ αλλά τότε δεν έκανε καμιά τέτοια πρόταση από όσο θυμάμαι στο δημοτικό συμβούλιο έστω και σαν σύμβουλος της αντιπολίτευσης που ήταν τότε.
Επί της ουσίας της προτάσεως να πω ότι συμφωνώ και θα είμαι εκεί παρών στο κάλεσμα που είπε ότι θα γίνει από τον δήμο Αλεξάνδρειας.
ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΚΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΑΝ ΒΑΛΕΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΑΜΒΑΚΙΑ
ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ

Ανώνυμος είπε...

για την βουλη των ελληνων εισαι