Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Ο Γολγοθάς συνεχίζεται αφού η κυκλοφοριακή μελέτη καρκινοβατεί - Μονά ζυγά για να περάσεις έξω από το δημαρχείο


Εδώ και τρία περίπου χρόνια, από τότε δηλαδή που άρχισε η περιβόητη ανάπλαση του κέντρου της Αλεξάνδρειας, έχει δημιουργηθεί ένα....μεγάλο πρόβλημα κατά τόπους με το κυκλοφοριακό που ταλανίζει πεζούς και εποχούμενους.

Αν κάποιος βρεθεί για παράδειγμα έξω από το δημαρχείο και θέλει να πάει με το αυτοκίνητό του προς την "Δωδώνη" θα πρέπει να παίξει μονά ζυγά για να αποφασίσει αν θα διαβεί με το ΙΧ του τον δρόμο ή όχι. Και θα το κάνει αυτό διότι ο δρόμος χωράει μόλις ένα αυτοκίνητο αφού εκατέρωθεν του δρόμου βρίσκονται μονίμως παρκαρισμένα αυτοκίνητα εξ αιτίας του γεγονότος ότι στο σημείο αυτό βρίσκεται το δημαρχείο, τα δικαστήρια, καφενείο κλπ.

Το θέμα είναι υπαρκτό και χρόνιο. Αντίστοιχο ζήτημα εμφανίζεται και σε άλλες περιοχές της πόλης πλην όμως ενώ θα έπρεπε να λυθούν με την εφαρμογή της περιβόητης κυκλοφοριακής μελέτης ακόμα αυτή δεν έχει ολοκληρωθεί και βέβαια δεν έχει παραληφθεί και ούτε έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης με τους κατοίκους και τους φορείς.

Μ΄ άλλα λόγια. Μέχρι να παραληφθεί η μελέτη που θα καθορίζει τα της κυκλοφορίας στην Αλεξάνδρεια ας μπει τάξη με αστυνόμευση γιατί το πράγμα δεν πάει άλλο. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστά τα λες

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΧΛΑ Η ΜΕΛΕΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΙΩΝΑ
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ
ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ
ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ Η ΜΕΛΕΤΗ; ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ; ΠΟΤΕ;