Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Νέο ΔΣ Νοσοκομείου Βέροιας - ΠΑΣΟΚ- Συμμετέχει και μια Συριζαία!!! Θαύμα, θαύμα

Χωρίς τυμπανοκρουσίες και παράτες ο ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε στην πλήρωση του νέου ΔΣ του Νοσοκομείου Βέροιας- Νάουσας τοποθετώντας στην σύνθεσή του έναν οδοντίατρο που έχει υπάρξει για πολλά χρόνια σημείο κατατεθέν του "Ανδρεϊκού Πασόκ", τον Τάκη Μαυρογιώργο από τη Νάουσα και μια σειρά άλλων "πασοκογενών" μελών.


Είναι προφανές ότι ο πρώτος αποτελεί επιλογή και βούληση της πρώτης σε σταυρούς προτίμησης βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσως Καρασαρλίδου που είναι Ναουσαία. Επίσης, ο αναπληρωτής του είναι επίσης Ναουσαίος, ο κ. Τράιος.

Ακόμη, στο νέο ΔΣ συμμετέχουν ο επίσης.....
οδοντίατρος από την Αλεξάνδρεια Θανάσης Τσιάπλας που είχε λάβει την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ ως υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές του 2010 και προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ. Η αναπληρώτριά του είναι η φαρμακοποιός Αλεξάνδρειας Οικονομοπούλου Αικατερίνη του Νικολάου, η κόρη του γνωστού στελέχους του ΠΑΣΟΚ και πρώην δημοτικού συμβούλου Αλεξάνδρειας. Εδώ, "βλέπουμε" την επιθυμία του έτερου βουλευτή εξ Αλεξανδρείας, του Χρήστου Αντωνίου αν εκπληρώνεται.

Τέλος πρέπει να σημειωθεί ότι στο ΔΣ του Νοσοκομείου συμμετέχει και ένα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ η Σιδηροπούλου Κυριακή που ήταν υποψήφια βουλευτίνα του κόμματος στις εκλογές του 2012.

Η πράξη υπογράφτηκε στις 11 Ιανουαρίου 2016 και θα έχει ισχύ μόλις δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Ο νέος διοικητής και οι υποδιοικητής θα οριστεί το επόμενο διάστημα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ήλιος ο πράσινος, η ήλιος που ανατέλλει, μας οδηγεί...
Ένα μόνο ερώτημα κ. Μόχλα, για το ρεπορτάζ. Υπάρχουν 2 κατηγορίες μισθών, για τους προέδρους των νοσοκομείων. Στα 4.600 ευρώ το μήνα και στα 3.200 ευρώ το μήνα. Το δικό μας, στα πόσα είναι?
ΑΡΙΣΤΟΣ ΦΟΝΤΟΥΚΙΔΗΣ