Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Νταβανόπροκα Αντωνίου σε Βεσυρόπουλο - Για κοίτα ποιος μιλάει, ο τόπος είναι μικρός!!!

Απ. Βεσυρόπουλος
Χρ. Αντωνίου
Πολύ σωστή η αιχμηρή επισήμανση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία Χρήστου Αντωνίου για την πολιτική υποκρισία του συναδέλφου Απ. Βεσυρόπουλου αλλά η παρέμβασή του είναι λειψή. Δεν είναι ολοκληρωμένη όπως θα έπρεπε να είναι και όπως έκαναν ουκ ολίγοι βουλευτές και υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ για το φαινόμενο της....
οικογενειοκρατίας με τους διορισμούς μετακλητών εσχάτως.

Ο Χρ. Αντωνίου αναφέρεται στο εξής γεγονός.  Ο βουλευτής Απ. Βεσυρόπουλος μόλις εκλέχτηκε προσέλαβε ως υπάλληλο στο πολιτικό του γραφείο την σύζυγό του. Την απέσπασε από το δημόσιο όπου εργάζονταν αφού είναι εκπαιδευτικός στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Ο βουλευτής της ΝΔ όμως προχτές κατέθεσε ερώτηση μαζί με άλλους της ΝΔ ζητώντας τα ρέστα από τον ΣΥΡΙΖΑ για τέτοιες προσλήψεις μετακλητών και συγγενών κλπ όταν ο ίδιος έχει κάνει ακριβώς το ίδιο.
Μια ενέργεια που είναι απολύτως νόμιμη και κατά την άποψή μου θεμιτή αφού ένας βουλευτής θέλει ένα πρόσωπο εμπιστοσύνης να κάνει τα ...κουμάντα. Να τηλεφωνεί, να υπόσχεται, να κάνει γαλιφιές, να γνωρίζει μυστικά και ψέματα. Εφόσον αυτό είναι το πολιτικό επίπεδο της χώρας και έτσι γίνεται πολιτική τέτοιους ανθρώπους χρειάζονται οι βουλευτές ως συνεργάτες.
Συνεπώς, πολύ καλά έκανε ο Βεσυρόπουλος και πήρε την γυναίκα του για συνεργάτη. Αλλά όμως, ας μην κάνει κριτική γιατί και οι βουλευτές και υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν το ίδιο. Είναι υποκριτικό αν μη τι άλλο.

Να έκανε κριτική ότι ο Τσίπρας έλεγε ότι θα αξιοποιήσει το υπάρχον, μόνιμο δυναμικό για τις θέσεις των μετακλητών να έλεγα, ναι, καλά τα λέει.

Ωστόσο και ο Χρ. Αντωνίου δεν τα λέει ολόκληρα. Υπάρχουν πολλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που "άδειασαν" τον νεαρό γραμματέα της νεολαίας του κόμματος. Εγώ άκουσα τον ίδιο τον Σταθάκη να το κάνει στο ραδιόφωνο του Real fm λέγοντας ότι "εγώ δεν θα έκανα τέτοια ενέργεια και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί". Το ίδιο είπε και άλλος υπουργός, ο Κουρουμπλής στον ίδιο σταθμό. Το ίδιο δήλωσαν και αρκετοί βουλευτές. 
Θα μπορούσε και ο Χρ. Αντωνίου να πράξει ανάλογα εφόσον πιστεύει ότι έγινε φάουλ. Αν νομίζει ότι ορθώς έγιναν αυτές οι προσλήψεις να βγει και να πει ότι προεκλογικά ο Τσίπρας έλεγε αηδίες και ότι το σωστό είναι να έχουν οι βουλευτές και οι υπουργοί ως συνεργάτες άτομα εμπιστοσύνης. 
Απλά πράγματα...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με πολύ θράσος μιλάς φίλε. Δηλαδή εγώ σε ψήφησα για κάνετε ότι έκαναν οι προηγούμενη? Τότε πια είναι η διαφορά σας? Όταν ο Γραμματέας τις νεολαίας επικαλείται τους αγώνες του παππού , και του προπάππου του για να δικαιολογήσει τις προσλήψεις των συγγενών και φίλων τότε αυτό είναι κατάντια. Και ακόμη χειρότερο δεν σε άκουσα να καταδικάζεις αυτή την ενέργεια. Ντροπή σας.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο -ΑΓΑΠΗΤΟΣ Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΣΩΣΤΟΣ Ο ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ -ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΣΤΟ ΝΤΑΒΟΣ -ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΕΝΟΟΥΣΕ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ Ο ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑΣ -ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΤΕΝΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΒΕΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Η σύζυγος του Βεςυρόπουλου γράφετε ότι είναι Δημόσιος Υπάλληλος. Τα ξαδέλφια , οι μανάδες,οι φίλες και οι λοιποί κεχαρούμενοι συγγενείς του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι Δημόσιοι υπάλληλοι και συνεπώς τους πληρώνουμε ενείς έξτρα. Αυτή είναι η πρώτη διαφορά, η δεύτερη ότι η πρώτη φορά αριστερά, άλλα επαγγελόταν κσι η τρίτη, .....,