Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Σχόλιο Αντωνίου για Κυριάκο: Τρόμαξε η διαπλοκή σήμερα!!!

Μικρό, λιτό και απολύτως κατανοητό το σχόλιο του βουλευτή του Σύριζα στην Ημαθία Χρήστου Αντωνίου αμέσως μετά.... την εκλογή Μητσοτάκη στην προεδρία της ΝΔ.
Ο Χρ. Αντωνίου θυμίζει μια βασική ιδιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη, αυτή του αδυσώπητου κυνηγού της διαπλοκής αφού ως γνωστόν ο Κυριάκος ήταν ένας από τους πλέον ένθερμους πολιτικούς που εναντιώθηκαν στην συμπλοκή της Σίμενς με τους έλληνες πολιτικούς.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Χρήστος Αντωνίου, ας αφήσει κατά μέρος τις χωριάτικες εξυπνάδες, και ας ασχοληθεί με το κόμμα του, και να κάνει ανάρτηση για τις μειώσεις των συντάξεων για το ξεπούλημα τις Πατρίδας μας στους Γερμανούς, να μας πει για την φορομπηχτική πολιτική των αγροτών, και των ελεύθερων επαγγελματιών, και μετά ας κάνει όποια κρητικά θέλει. Απλά να μη μας περνάει και μακάκες. Άντε μπράβο.

Ανώνυμος είπε...

μια που έκλασαν μέντες οι διαπλεκόμενοι με την πρώτη φορά αριστερά Κυβέρνηση, καιρός να κλάσουν μέντες και με τον Κούλη Μητσοτάκη

Παναγιώτης Χατζησάββας είπε...

Προς το παρόν αυτός που κυβερνά είναι ο ΣΥΡΙΖΑ κι όχι η ΝΔ του Μητσοτάκη, από την οποία δεν περιμένουμε κάτι το διαφορετικό.
Τουναντίον η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία ένα μεγάλο κομμάτι του λαού στήριξε τις ελπίδες του, έχει κηρύξει ανελέητο πόλεμο στη "διαπλοκή", στους καστανάδες δηλαδή και στους μικροπωλητές των λαϊκών αγορών...
Για τα μεγάλα ψάρια ούτε λόγος να γίνεται...

Nikos Lioliopoulos είπε...

Ο Αντωνίου ξέρει ότι με τον Κυριακό ή βουλευτική του καριέρα τελειώνει πολύ σύντομα και τρομοκρατημενος επιστρατεύει της γνωστές συριζοπορδιτσες περί διαπλοκης.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ τιτανοτεράστιε βΟλευτή κατάλαβες ότι ο γιός του δράκουλα θα το παίζει αντιμνημονιακός και εσύ θα ψηφίζεις ΝΑΙ στο σφάξιμο των συντάξεων σαν να είσαι ο χειρότερος των χειροτέρων απο την δεξιά παράταξη?
Για εσένα το είπα Χρήστο. Που θα ψηφίζεις αβέρτα ΝΑΙ στο να μας τα πάρουν όλα και ο υιός δράκουλας θα την βγάζει καθαρή.
Αλλά Χρηστάρα είπαμε, ένα είναι πλεόν το σύνθημα εσένα και των ομοίων σου που σε πιστέψαμε και @αμώ την ώρα που σε ψηφίσαμε :
ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ (καλό σου ακούγεται πλέον, ε?).

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ. ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΛΟΓΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΟΥΡΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕΣ ΣΕ ΔΕΚΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΗΣ ΔΕΚΟ.....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΕΠΙΤΕΛΟΣ ΒΡΗΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΓΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ ΤΕΛΟΣ!!