Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Νίκησε ο Μεϊμαράκης και ο Βεσυρόπουλος στην Ημαθία αλλά .... /// Επίδειξη δύναμης από την Καρατζιούλα


Πρώτος και με μεγάλη διαφορά αναδείχτηκε στην Ημαθία ο Μεϊμαράκης αλλά την προεδρία την ....κέρδισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αποδεικνύοντας καθαρά ότι η χώρα δεν έχει κανένα μέλλον, οι έλληνες ακόμα θέλγονται από το όνομα και στηρίζουν εμπράκτως την οικογενειοκρατία.

Όπως και νάχει όμως, ο Κυριάκος είναι ο νέος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και είναι προφανές ότι η ΝΔ θα μετατραπεί σε ένα κόμμα ακραία νεοφιλελεύθερο, ένα κόμμα που που θα στηρίζει την αγοραία αγορά, που θα θέλει να διαλύσει οτιδήποτε απόμεινε στο δημόσιο, που θα είναι υπέρ της συνολικής ιδιωτικοποίησης των πάντων (φως, νερό κλπ).

Ο Μητσοτάκης κέρδισε στη Βέροια αλλά έχασε με σημαντική διαφορά στον υπόλοιπο νομό. Επίσης, πρέπει να σημειώσουμε ότι στην περιοχή του πρώην δήμου Μακεδονίδος ο Μητσοτάκης πέρασε συντριπτικά. Είναι φανερό ότι τον στήριξε η περιφερειακή σύμβουλος Νίκη Καρατζιούλα που κατάγεται από την περιοχή και στον πρώτο γύρο ήταν υποστηρίκτρια του Τζιτζικώστα.
Επίσης πρέπει να σημειώσω ότι ο βουλευτής της ΝΔ στην Ημαθία Απ. Βεσυρόπουλος είχε ταχθεί δημόσια με ανακοίνωσή του υπέρ της υποψηφιότητας Μεϊμαράκη αλλά ατύχησε.

-η φωτογραφία με τα αποτελέσματα από το http://www.inveria.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: