Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Θα κερδίσει το στοίχημα η διοίκηση Γκυρίνη; Πολιτική επιλογή το νοικοκύρεμα και όχι οι ...φούσκες

16 σχόλια:

Nikos Lioliopoulos είπε...

Καλος και εμπεριστατωμένος απολογισμός της διοικησης Γκυρινη.
Ή διοίκηση Γκυρινη κατά τη γνώμη μου περνάει τη βάση κάτι που λίγοι το έχουν καταφέρει έως τωρα, αλλά απέχει ακόμη πολύ από το να πεις ότι είναι πετυχημενη.
Στα θετικά της το νοικοκυρεμα, ή μάχη της καθημερινότητας που φαίνεται να κερδιζουν, η πληρη απουσια της παραμικρης οσμης σκανδαλων και ή καλή επικοινωνία με τους πολίτες
Στα αρνητικά, ή ματαίωση έργων και ή αδιαφορία τους για την συνέχιση τους, ή κακή λειτουργία των υπηρεσιών του δημαρχείου όπου κάνουν όπως σωστά το περιγραφείς,ή φυγή Αλεξοπούλου και λοιπων και τέλος ή συχνή εκδήλωση υπέρμετρης ματαιοδοξίας από τους επικεφαλής σε δημόσιες εκδηλώσεις και ή ναρκισσιστική υπερεκθεση στον...φακό!



Στα

Ανώνυμος είπε...

για τον φακο το πιστευω να τον κοψουν χειχωνασ είναι να βγαζουν και τα γυαλια ηλιου στο φακο====χρονια πολλα και εργα

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΛΑΚΕΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΟΤΑΝ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΒΟΓΓΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΧΕΙΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ ΜΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ.
ΕΔΩ ΟΥΤΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ Ο ΓΚΥΡΙΝΗΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ. ΑΡΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ Ή ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.
ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ.

ΕΝΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Κανείς δεν παραγνωρίζει τα εγγενή προβλήματα που έχει ο δήμος τόσο με την έλλειψη προσωπικού

Μοχλα εχει ελλειψη προσωπικου σε εργατικο επιπεδο. Σε επιπεδο γραφειου ειναι ΦΟΥΛ! Τα ξερεις καλυτερα. Αλλα εκει βλεπεις στο πρωσοπικο γραφειο παει συννεφο το κραγιον και ο βυζος πανω. Βλεπεις πρεπει να εχει ο δημος οπτικη οταν πας στο δημαρχειο. Στον δρομο που ο απλος πολιτης ζοριζεται δεν βαριεσαι. Ας βγαλει ο δημαρχος το υπερβολικα ΠΟΛΥ προσωπικο στους δρομους. Και εαν δεν θελουν ας βαρεσουν παραιτηση. Θα παω εγω στην θεση τους. Φτανει με τα κραγιον και τους ανυπαρκτους αντρες που πλερωνονται απο εμενα και εσενα στον δημο. Φτανει. Ας τους βγαλει στο δρομο να καθαριζουν. Ξαναλεω, εαν δεν θελουν παω εγω. Αλλα βλεπεις αυτοι ειναι ματαξυ τους μεταξα. Ρε αει και @αμηθειται . ΕΛΕΟΣ! Κουραστηκα να πληρωνω σκουπιδια δημοσιους , ΚΑΡΑσκουπιδια(δεν τους βαζω ολους , την πλειοψηψεια την βαζω ομως).

Ανώνυμος είπε...

Ο Γκυρίνης και οι συνεργάτες του θα κριθούν σε τρία χρόνια και βιάζεστε να τους καταδικάσετε γιατί ίσως δεν τους ψηφίσατε. Μόλις ανέλαβαν βρήκαν χάος και μια Μελίκη που κανείς δεν ξέρει πόσα χρωστάει ο νοικοκύρης που διοικούσε εκεί. Βρήκε σχολεία διαλυμένα και παντού οφειλές από τον νοικοκύρη Δημητριάδη και πολλά άλλα.
Το κακό με τον δήμαρχο είναι ότι δεν τα λέει αυτά δημόσια για να τα μάθει ο κόσμος. Πολύ σωστά ο Μόχλας το έχει επισημάνει πολλές φορές στα Χρονικά ότι ο δήμος πάσχει στην επικοινωνία και οι πολίτες δεν γνωρίζουν τα όσα συμβαίνουν και μοιραία απογοητεύονται.
Εδώ ακόμα ψάχνουν μεσηνέζες και χορτοκοπτικά που είχαν δώσει οι προηγούμενοι, βρήκαν χάος και πάλι καλά να λέτε που κρατάνε το μαγαζί όρθιο.
Όσο για τον προηγούμενο που είναι έτοιμος να αναλάβει ας βάλει πρώτα υποψηφιότητα, ας πάρει τους απαραίτητους σταυρούς ας εκλεγεί και μετά να κάνει το μάγκα.

Ανώνυμος είπε...

ειπαν οτι θα τα βγαλουν ολα στη φορα αλλα κανουν κοκοκο και καλυπτουν τον δημητριαδη;
ειπαν οτι θα ενημερωνουν τους πολιτες εμας δηλαδη αλλα τιποτα
ειπαν οτι θα κανουν συνελευσεισ αλλα τιποτα
δεν εχουν χρονο τα παιδια απο τις πολλες δουλειες που εχουν

Ανώνυμος είπε...

Η Διοίκηση του Δημάρχου Γκυρίνη, μέρα με τη μέρα, βρίσκει το βηματισμό τις. Μετά από κάποιες αστοχίες των πρώτων μηνών τώρα βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο. Βέβαια είναι γνωστό σε όλους το στραγγάλισμα που έγινε στην τοπική αυτοδιοίκηση από όλες τις Κυβερνήσεις και ειδικά από την σημερινή Κυβέρνηση. Μεταφέρθηκαν αρμοδιότητες χωρίς να έχουν μεταφερθεί και οικονομικοί πόροι. Παρόλα αυτά με μέτρο με λογική και εργατικότητα κατάφερε να κρατήσει μια πολύ καλή ισορροπία σε όλους σχεδόν τους τομείς. Και λέω σχεδόν, διότι εγώ ως ψηφοφόρος του και υποστηρικτής του παρακολουθώντας από κοντά την προεκλογική περίοδο περιμένω την υλοποίηση κάποιων υποσχέσεων του όπως: Την δημιουργία του γραφείου τύπου, την αναλυτική ενημέρωση τις παραλαβής από την προηγούμενη Διοίκηση, τις συνελεύσεις των πολιτών, την ενημέρωση σχετικά με την ΔΕΥΑΛ, τα αποτελέσματα του ελέγχου για τη κατασκευαστική του πρώην Δήμου Πλατέως, τα αποτελέσματα τις έρευνας για τον εμπρησμό στον πρώην Δήμο Μελίκης και κάποια άλλα ενδεχομένως δευτερεύοντα ζητήματα. Το άλειμμα εργατικού προσωπικού και η απαγόρευση προσλήψεων από τη Κυβέρνηση είναι ένα σημαντικό πρόβλημα για την Διοίκηση παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλονται για τη αντιμετώπιση τις καθημερινότητας. Και στο διοικητικό προσωπικό υπάρχει σχετική έλλειψη, αλλά και το υπάρχων κατά την γνώμη μου δεν είναι επαρκώς κατανεμημένο. Θα συμφωνήσω πως η τοποθέτηση Γενικού Διευθυντού είναι επιβεβλημένη. Θέλω να πιστεύω πως τον καινούργιο χρόνο ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του θα βρουν τρόπο να λύσουν αρκετά προβλήματα. Και ευχή όλων είναι να ανοίξει το νέο ΕΣΠΑ για να δρομολογηθούν και τα μεγάλα έργα που είναι απαραίτητα για την βελτίωση τις ποιότητας ζωής των πολιτών.

Ανώνυμος είπε...

μεγαλυτερο φαουλ η μη ολοκληρωση-ματαιωση του σταθμου μεταφορτωσης με αποτελεσμα τη δημιουργια ενος νεου σκουπιδοτοπου.Για ποιο περιβαλλον μιλαμε?

Ανώνυμος είπε...

Δημαρχε θυμαμαι την λεξη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ που ελεγες προεκλογικα. Καντο πραξη πριν ειναι αργα. Μην τα βαζεις μετα με τους απλους πολιτες που σε ψηφισαν για την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. Μπορεις?

Ανώνυμος είπε...

Καλή η ανάλυση αν και ελλιπής, υπάρχουν πολλά θέματα που θα μπορούσες να καταγράψεις αλλά πιθανόν δε μπορεί αυτό να συμβεί σε ένα άρθρο που έχει περιορισμένο χώρο

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΔΕΞΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΙΛΟΛΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ;
ΜΠΟΡΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΠΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ;
ΑΠΑΝΤΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΕΝΑΣ ΦΤΩΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ.
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΧΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΛΑΒΕΙΣ ΥΠΟΨΗ ΣΟΥ.

ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Υπάλληλοι που κάθονται γράφεις, ξέρεις και ονόματα ή απλά το λες.
Γιατί εγώ ξέρω όχι ενα αλλα αρκετά.
Ο δήμαρχος δεν τους γνωρίζει;

Ανώνυμος είπε...

Η παρουσία του αντιδημαρχου Κώστα Ναλπάντη κυρίως και δευτερευόντως των Τόκα και Δριστα μαζι με Κυτουδη και Συροπουλο και Δελιόπουλο είναι σωτήρια για τον δήμαρχο που απορώ τι ακριβώς κανει όλη μέρα στο δημαρχείο

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ανώνυμε 11: 56. Τι θέλεις να πείς με την ανάρτηση σου? Ο Δήμαρχος τις Πάτρας που εκλέχτηκε με την στήριξη του ΚΚΕ βάζει χρήματα από την τσέπη του για έργα και φιλανθρωπίες των δημοτών του? Τι μας πρωτείνης δηλαδή την επόμενη φορά να ψηφήσουμε Αλευρά επειδή τον στηρίζει το ΚΚΕ? Είναι λάθος κατά την γνώμη μου ότι μόνο οι ανήκοντες στο ΚΚΕ ενδιαφέρονται για το φτωχό λαό, γιατί ξέρω κάτι αριστερούς με επιχείρηση που ξεζουμίζουν τους εργαζόμενους τους. Επομένως αυτή η καραμέλα έλιωσε τόσα χρόνια δεν το αντιλαμβάνεστε με τα ποσοστά που παίρνετε τόσο πανελλαδικά όσο και τοπικά? Σκέψου και μια φορά.

Ανώνυμος είπε...

Εγω ξερω οτι ο καθε δημος τσιμπαει απο τον λογαριασμου μου, Στην βρωμοΔΕΗ ενα ποσο οχι και τοσο μικρο. 200 πληρωνω , 30 ρουφαει η ερτ και ο δημος. Επισης πουλαει το νερο χρυσαφι. Οικονομαει απο αδειες καταστηματων και σχετικα. Ο δημος δεν παραγει ΤΙΠΟΤΑ, πουλαει αερα και ειναι μεσα (για τον καθε δημο της Ελλαδος το λεω). Πλακα μας κανετε ρε @αλακες. Πουλατε αερα και ειστε μεσα? Αει στα τσακιδια ρε λεχριτες που δεν εχετε λεφτα για τις υποχρεωσεις σας. Αει στα τσακιδια. Δηλαδη εγω εχω μαγαζι και αγοραζω εμπορευμα σχεδον τζαμπα. Και ειμαι μεσα. Να παω φυλακη ρε, να παω φυλακη. Οποτε δημαρχοι της δεκαρας αει παρατα τε μας ρε. Στην τελικη παρτε δανειο και βαλτε εγγυηση τους ΜΙΣΘΟΥΣ σας. Ποναει να βαλεις τον ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ, ε? Ποναει λιγο. Αει παρατατε μας ρε. Σε ιδιωτικη εταιρεια ουτε για καλημερα δεν θα περνουσατε τεμπελχαναδες της πολιτικης. Ε παλιοτεμπελχαναδες. Οι περισσοτεροι απο εσας με μαυρο χρημα. Ειπατε κατι, ε?

Ανώνυμος είπε...

μοχλα συνεχισε πιο δυναμικα για τα τοπικα χρονικα.