Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Νατα μας!!! Ακύρωσε το ραντεβού ο Σύριζα με τον Εμπορικό για τον φόβο των....Ιουδαίων (αγροτών)

Ο γραμματέας της οργάνωσης Στ. Μίχος με τον βουλευτή Χρ. Αντωνίου
Διαβάστε τί έγινε το Σάββατο που μας πέρασε.
ραντεβού κλείστηκε «αυθωρεί και παραχρήμα» αλλά ουδέποτε έγινε.
Φρόσω Καρασαρλίδου
Γ. Ουρσουζίδης

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χρηστο κάνε κανα tweet ρε συ. Απλα γραψε και : κο κο κο.Αυτο ηταν οτι θα κυκλοφορουσατε ελευθερα διπλα στον λαο. Τετοια δημοκρατια απο την ΧΟΥΝΤΑ ειχαμε να δουμε. Εαν και οπως το πατε, η χουντα θα φανταζει μπροστα σας παιχνιδι. Τυφλα να εχει η κοζα νοστρα.

Ανώνυμος είπε...

αυτοί δεν είναι πολιτικοί. Μπακάληδες και λογιστές είναι. Όλη μέρα με τα τεφτέρια. Σιχάματα των τοκογλύφων. Δεν είναι αυτό η Ελλάδα του ήλιου και της θάλασσας. Είστε ξένο σώμα και ο λαός θα σας στείλει από εκεί που ήρθατε. Λυπάμαι νεοπασόκοι για την κατάντια σας
Η πολιτική θέλει όραμα, θέλει πίστη, θέλει αγάπη για τον άνθρωπο και την πατρίδα.

Nikos Lioliopoulos είπε...

Επίσης δεν ήρθαν οι βουλευτές στην χθεσινή εκδήλωση του Σύριζα για τα κόκκινα δάνεια. Κάπου θα συναντήσουμε όμως , δεν μπορεί που λέει και το τραγούδι. Για να θυμηθούμε όλοι μαζί αυτά περί διακιης αγανάκτησης που μας λέγανε. Έσπειραν ανέμους θα θερησουν θυελες

Ανώνυμος είπε...

Χρήστο τελειωμένοι είστε. ΔΥστυχώς ότι δεν μπόρεσε να κάνει ο σαμαροβενιζέλος το κάνετε εσείς για να έρθει πάλι ο σαμαροβενιζέλος. Ας είμαστε ειλικρινείς. Αποτύχατε σε όλα. Η' παραιτήσου όσο είναι καιρός ή πες αλήθειες να σε παραιτήσουν.
Διαφορετικά αγαπητέ Χρήστο μην φωνάζεις γιατι σε έριξα φάπα όταν σε είδα στον δρόμο μαζί με τα κομματόσκυλα που βόλεψες.
Ενας άνεργος που σε ψήφισε επειδή νόμιζε ότι το αλήτικο - συμμορίτικο κόμμα σου, θα έκανε την διαφορά.Διότι συμμορία είστε πλέον. Βρωμοπασόκια του κερατά που υπάρχεται μόνο για να βαζετε άτομα στο δημόσιο που είναι ΣΚΑΤΑ σαν κι εσάς. Κατάλαβες ντεμεκ λαικε χρηστο. Ασε τα τουιτερ και παρε τον πουλο οσο ειναι καιρος πριν ειναι αργα.
Φιλικά... κάποιος άνεργος χωρίς τα δικά σου παχουλά προνόμια και χωρίς τα προνόμοια των παρατρεχαμένων σου. Που σταμάτησαν την αντίσταση μόλις βγήκατε (βλέπε valtos - blog).
Είναι πολλά τα λεφτά Χρήστο.........

Ανώνυμος είπε...

τα σκατα παντα επιπλεουν. Εισαι απο αυτα φιλε χρησταρα?