Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Έχει ή δεν έχει απορίες ή ενστάσεις ο Αντωνίου; Τις είπε; Τί απαντήσεις πήρε;

Βούηξαν χτες κανάλια και ραδιόφωνα και διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης σχετικά με το "φροντιστήριο" που ....έκανε ο υπουργός Εργασίας Κατρούγκαλος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για το νέο ασφαλιστικό.
Είδα φωτογραφίες και εντόπισα των εξ Ημαθίας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Αντωνίου να περιμένει την έναρξη του "φροντιστηρίου".
Θα ήταν χρήσιμο να γνωρίζαμε τις απόψεις επί του προτεινόμενου σχεδίου νόμου της κυβέρνησης του βουλευτή. Θα ήταν χρήσιμο να γνωρίζουμε αν έχει ενστάσεις, αν τις διατύπωσε και αν πήρε απαντήσεις και ποιες.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να είσαι καλά ρε φίλε με την ανάρτηση σου με έκανες και γέλασα. Περιμένεις να είχε ενστάσεις ο Αντωνίου για το ασφαλιστικό? Πλάκας κάνεις.

Παναγιώτης Χατζησάββας είπε...

Τι ρωτάς βρε Χαρη; ΝΑΙ σε όλα! Καριέρα στις πλάτες μας έκαναν όλοι δαύτοι...

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου ρε Χρησταρα αντιστασιακε. Πιο κοτόπουλο ψοφας. Αλλα ειπαμε Χρησταρα, καλος ο μισθος που ρουφας απο το αιμα μου. Την φαπα του κοσμου πως θα την ρουφηξεις να δουμε. Σαν δεν ντρεπεσαι λιγο ρε. Σε ειχαμε και ατομο λαϊκο. Χειροτερος και απο τον γιοβαννοπουλο των ανελ εγινες. Ξεφτυλα.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗ ΓΙΝΕΣΤΕ ΚΑΚΟΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ
ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ