Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Σωστή η επιλογή να τελειώσει το Πνευματικό Κέντρο τώρα- Από τον Μπρουσκέλη στον Γκυρίνη πέρασαν 30 χρόνια!!!

Η πινελιά του γεωπόνου- αντιδημάρχου  έκανε τη διαφορά

Το κτήριο του Πνευματικού Κέντρου φαίνεται ότι ολοκληρώνεται και ότι μέσα στο 2016 θα δοθεί για χρήση στο σύνολό του. 

Πρόκειται ασφαλώς για γεγονός που σε τοπικό επίπεδο ίσως να είναι εφάμιλλο με αυτό της ....ολοκλήρωσης του αποχετευτικού δικτύου και του βιολογικού καθαρισμού της πόλης προ ετών.



Νίκος Μπρουσκέλης
Δημήτρης Μπρουσκέλης
Το εν λόγω κτήριο μετράει ήδη κάποιες δεκαετίες αφού ξεκίνησε στα χαρτιά στα μέσα της δεκαετίας του ΄80 με δήμαρχο τον αείμνηστο Δημήτρη Μπρουσκέλη και μετά από τριάντα χρόνια ολοκληρώνεται με δήμαρχο τον Γκυρίνη και έναν άλλον Μπρουσκέλη, τον Νίκο, γιο του τότε δημάρχου, στην θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου.


Κώστας Ναλμπάντης
Π. Γκυρίνης
Ολοκληρώνεται λοιπόν το κτήριο και αυτό φαίνεται εδώ και κάποιους μήνες όταν η διοίκηση Γκυρίνη έδωσε μεγάλο βάρος στο έργο αυτό και επί καθημερινής βάσης ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κ. Ναλμπάντης έδινε το "παρών" στο κτήριο επιβλέποντας την πρόοδο των εργασιών. Οι εργασίες μπήκαν στην τελική ευθεία και όλα είναι έτοιμα πλέον για να αρχίσουν οι μετακομίσεις.
Στο κτήριο θα μετακομίσει η Δημοτική Βιβλιοθήκη που επιτέλους θα βρει έναν χώρο αντάξιο της ιστορίας της και της περιουσίας της που κινδύνευε χρόνια τώρα από τις πλημμύρες και τα στοιχειά της φύσης.

Εκτός του κτηρίου όμως έγιναν παρεμβάσεις στον εξωτερικό χώρο. Μόλις τελείωσαν οι παρεμβάσεις όλοι είδαμε την διαφορά που κυριολεκτικά εντυπωσίασε. Πλακοστρώθηκε από τον ντόπιο κατασκευαστή Γιώργο Μπαρτζώκα ο χώρος με τέτοιο μεράκι και ποιότητα που κάνει τη διαφορά. Επιπλέον, φρόντισε ο γεωπόνος Ναλμπάντης να φυτέψει έτοιμο γκαζόν στα παρτέρια και αμέσως ο χώρος πήρε άλλη μορφή, όμορφη και ταιριαστή με το σύνολο του χώρου που αμβλύνει όσο να πεις τον θεόρατο όγκο του κτηρίου που αν μη τι άλλο θυμίζει εποχές Τσαουσέσκου.

Πολύ καλή η επιλογή της διοίκησης Γκυρίνη να ολοκληρώσει το έργο αυτό διότι αφενός δίνει ένα οριστικό τέλος στο σύγχρονο γεφύρι της ...Αλεξάνδρειας και παράλληλα δίνει διέξοδο στον πολιτισμό της περιοχής και αφετέρου εισπράττει το σύνολο του πολιτικού οφέλους που έχει αυτό το γεγονός.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΕΡΝΆΝΕ ΠΛΈΟΝ Δήμαρχοι σαν τον μακαρίτη
Σοβαρός και τίμιος άφησε έργο πίσω

Nikos Lioliopoulos είπε...

Για τον Νικο τον Μπρουσκελη ισχυει αυτο που ειχε γραψει (λινκ στο τελός) η el pais Για τον Γιωργο Παπανδρεου. Οτι για να πετυχει πρεπει να ¨σκοτωσει¨τον πατερα του.
Θα τα καταφερει; Θα δειξει. Εγω τον πιστευω παντως
Οσο για τον αντιδημαρχο ¨Ναλμπαντη, αυτος εχει ¨σκοτωσει¨τον Μπαμπη μεσα του και αυτο ειναι κατ εμενα ισως η πιο ευχαριστη εκπληξη της διοικησης Γκυρινη.

http://kartesios.com/el-pais-%C2%AB%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%83-%CF%80%CF%81%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%84%CF%89%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%B1/

Ανώνυμος είπε...

ΆΜΑ Ο ΜΠΡΟΥΣΚΕΛΗΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΠΡΩΤΥΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΟΙΚΤΡΑ. Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΧΑΡΙΣ ΣΑΥΤΟΝ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΧΑΡΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣ ΣΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ.
Ο ΜΠΡΟΥΣΚΕΛΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΜΕΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΝΕΚΡΟ
ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ
Ο ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΙΚΟ

Ανώνυμος είπε...

Mπραβο χαρη και χρονια πολλα πρωτη φορα βλεπω στην πολη να αναγνωριζεισ τι λεγεται εργο για ένα ντοπιο με μερακι εργολαβο και παρουσιασισ και εικονα του εργου και υλικα από την αλεξανδρεια να δουλευουν και οιντοπλιοι και τα χρηματα να μενουν στην πολη