Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Η ΝΔ παρουσιάζει την Τρίτη την δική της πρόταση για τους αγρότες - Ευθεία χειραγώγηση των δεξιών μπλόκων

Ο Μητσοτάκης έχει δώσει σαφείς εντολές στους αγρότες- συνδικαλιστές που είναι στελέχη του κόμματός του και ελέγχει πλήρως. "Η πίεση κλιμακώνεται, πιέζετε την κυβέρνηση αλλά δεν προκαλείτε σοβαρό πρόβλημα στην οικονομική ζωή του τόπου".

Παράλληλα, σύμφωνα με απολύτως ασφαλείς πληροφορίες, η ΝΔ θα παρουσιάσει την δική της .....προγραμματική λύση στο αγροτικό τόσο σε επίπεδο ασφαλιστικού όσο και σε επίπεδο φορολογικού και παράλληλα θα παρουσιάσει αναλυτικά και ονομαστικά τις πηγές από όπου θα μπορούσε η Κυβέρνηση να αντλήσει πόρους ώστε να συγκεντρωθεί το 1,8 δις ευρώ που ζητάει η τρόικα.

Από την πλευρά της η κυβέρνηση ήδη έχει καταφέρει μια πρώτη διάσπαση στο αγροτικό μέτωπο των κινητοποιήσεων. Η ανακοίνωση ότι ο Τσίπρας θα συναντηθεί με την ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ήδη δημιούργησε τις  πρώτες αντιδράσεις και ρωγμές.
Οι αγρότες που ελέγχονται από τη ΝΔ και τους συνδικαλιστές που αναφέρονται στην Συμμορία της Χρυσής Αυγής αναδιπλώνονται και ζητάνε η συνάντηση να γίνει όχι μόνο με την κυβέρνηση αλλά με όλα τα κόμματα παρόντα με την αιτιολογία ότι πρέπει να δεσμευτούν όλα τα κόμματα ταυτόχρονα για μια "εθνική αγροτική πολιτική"..
Αυτή η εξέλιξη προφανώς δημιουργεί νέα δεδομένα στο μέτωπο των αγροτών. Εξελίξεις άκρως ενδιαφέρουσες πλην όμως αναμενόμενες και προδιαγεγραμμένες από ανθρώπους που γνωρίζουν τα του χώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: