Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Εικόνες ντροπής στο άγαλμα του Πόντιου στην Αλεξάνδρεια- Δυο σκούπες και ένας μάστορας αρκεί

Πίσω από το σύλλογο Ποντίων Αλεξάνδρειας βρίσκεται το άγαλμα που πριν από.... αρκετά χρόνια δωρήθηκε από τον Θόδωρο Κολοθά και στην τελετή των αποκαλυπτηρίων παραβρέθηκε ο τότε πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Στεφανόπουλος.
Στον χώρο αυτό λοιπόν επικρατεί τέτοια κατάσταση που είναι ντροπιαστική. Τα μάρμαρα είναι σπασμένα, ακαθαρσίες και βρομιές παντού.
Το μέρος είναι κεντρικό, στο πλέον πολυσύχναστο σημείο της πόλης αφού καθημερινά περνούν από κει εκατοντάδες συμπολίτες και η εικόνα αυτή μόνο τιμή δεν περιποιεί τόσο στην διοίκηση του συλλόγου που δεν φροντίζει την "αυλή" της αλλά και στο δήμο που δεν παρεμβαίνει.
Δυο καθαριστές με σκούπες και ένας μάστορας για μια μέρα δουλειά είναι όλη η φασαρία και τελείωσε.
Δεν είναι δύσκολο...

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να εισαι καλα που ανεβαζεις αναρτησεις με τα προβληματα του τοπου Κε Μοχλα. Συνεχιστε μπας και γινει κατι καλυτερο, οτι και εαν ειναι αυτο . Μπραβο σας Κε Μόχλα.

Ανώνυμος είπε...

μπραβο βρε μοχλα που οτι δεν κανει ο δημος κανεις εσυ. Μπραβο ρε συ.

Ανώνυμος είπε...

Την περασμένη Κυριακή γλεντουσαν με τον καβουρμά δεν τα είδαν τα χάλια; ΑΣ έπιαναν από μια σκουπα και να καθαριζαν, τι νοικοκύρηδες είναι;

Ανώνυμος είπε...

Οι πόντιοι ειναι νοικοκυρηδες και το εχουν δειξει και αποδείξει διαχρονικά. Δε θα γ ίνουν όμως υπάλληλοι του Γκυρίνη γιατί το θες εσύ.
Κατάλαβες;

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΦΤΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΟΧΑΡΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο δημαρχοσ πρεπει να αχοληθει με θεμα ή ο σταρ του δημου που καθε μερα βγαινει φωτογραφίες λες και ειναι ηθοποιος στα μπλογκ ο κυριος Τοκας?
Ουτε φωτομοντέλο να ηταν ο ατιμος, να παει να καθαδισει και να επισκευασεικαι οι Ποντιοι να το προσεχουν οχι μονο σερα και καβουρμάδες

Ανώνυμος είπε...

εσύ που γράφεις για "υπαλλήλους του Γκυρίνη" πόσα κιλά βλάκας πρέπει να είσαι;; πόσα;;
το να πιάσει κάποιος μια σκούπα, ιδιώτης ή σύλλογος, και να σκουπίσει το πεζοδρόμιο ή το χώρο μπροστά από το μαγαζί του δεν τον κάνει και υπάλληλο του Γκυρίνη.
αλλά επειδή είσαι γίδι γιαυτό γραφεις τέτοια.

οσο για τον Τόκα και τους Πόντιους, δίκιο έχει ο τελευταίος. Ας το καθαρισει ο Δήμος όπως κάνει με όλες τις πλατείες και μετά ας το αναλάβουν οι Πόντιοι.