Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Μια φωτογραφία όλο λόγια και μήνυμα(;) στον Τσίπρα από τους συνέδρους της Αλεξάνδρειας

Από αριστερά οι σύνεδροι της οργάνωσης της Αλεξάνδρειας: Ματόπουλος Αντ., Τσιλιμίγκρα Χρυσάνθη, Κούγκας Γρηγόρης, Πολλάκης (υπουργός), Αντωνίου Χρ. και Μίχος Στ.
Τέσσερις μέρες έχει που ολοκληρώθηκε το 2ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και νομίζω ότι.....
έχει ακόμα αξία να δημοσιεύσουμε μια φωτογραφία που αποτυπώνει αν μη τι άλλο τις διαθέσεις και τις συμπάθειες των συνέδρων της οργάνωσης της Αλεξάνδρειας προς τα κεντρικά κυβερνητικά στελέχη.
Οι σύνεδροι της Αλεξάνδρειας λοιπόν επέλεξαν συνειδητά να φωτογραφηθούν με τον υπουργό αναπληρωτή Υγείας κ. Πολλάκη που αν μη τι άλλο με τις συνεχείς παρεμβάσεις του και τις συνεχείς δηλώσεις του και τις συνεχείς αποφάσεις του ταράζει τα λιμνάζοντα νερά στον χώρο ευθύνης του και όχι μόνο.
Ίσως όχι ευθέως αλλά σημειολογικά οι σύνεδροι θα ήθελαν να στείλουν ένα μήνυμα προς την ηγεσία του κόμματος και της κυβέρνησης ότι αρέσκονται σε τέτοιες συμπεριφορές, τις επικροτούν και φωτογραφίζονται με τους πολιτικούς και τους υπουργούς που τις ενσαρκώνουν.
Ο Πολλάκης όπως είναι γνωστό έχει συγκρουστεί κατ΄ επανάληψη με το σύστημα διαπλοκής που είναι καθεστώς στο τηλεοπτικό τοπίο, έχει συγκρουστεί με το σύστημα διαπλοκής στον χώρο της υγείας όπου οι επιτήδειοι έκαναν πάρτι με τα κρατικά λεφτά, έχει εκφράσει την άποψή του για γενικότερα ζητήματα τρέχουσας πολιτικής με αιχμηρό λόγο.
Ερώτημα ωστόσο προκαλεί το γεγονός ότι οι εν λόγω σύνεδροι δεν εντόπισαν και κανένα άλλο κυβερνητικό στέλεχος να φωτογραφηθούν όπως για παράδειγμα τον υπουργό Παιδείας Ν. Φίλλη που στις εκλογές για την νέα Κεντρική Επιτροπή ήρθε δεύτερος σε σταυρούς προτίμησης εξ αιτίας της σύγκρουσης που επιχείρησε με την εκκλησία αλλά δυστυχώς για τον ίδιο κατέληξε σε φιάσκο. Εκτιμώ ότι θα έπρεπε να τον στηρίξουν ομαδικά οι σύνεδροι της Ημαθίας για το εγχείρημα που ...αποτόλμησε.

1 σχόλιο:

AAA είπε...

ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ.
ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΡΕ ΧΑΡΗ ..