Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Κινήσεις προκαλούν παρατράγουδα και παράπονα σε ομάδες του δήμου Αλεξάνδρειας - Χολωμένος ο Σίμος Μυλωνάς του Αράχου με την ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Ο Σίμος Μυλωνάς αριστερά με
τον Αβραάμ Παναγιωτίδη
Λοιπόν, έμαθα ότι υπάρχουν παράπονα από την ομάδα του Αράχου με συμπεριφορές παραγόντων της διοίκησης της ΑΕ Αλεξάνδρειας. Παράπονα που εστιάζονται σε μετακινήσεις κάποιων παιχτών της ομάδας που η τεχνική ηγεσία κρίνει ότι δεν μπορούν να την βοηθήσουν και εισηγείται στην διοίκηση να παραχωρηθούν σε άλλες ομάδες ώστε να πάρουν παιχνίδια. Ο Άραχος λοιπόν ζήτησε ορισμένους παίχτες, νεαρούς σε ηλικία, για να ενισχυθεί σε σημεία όπου “πονάει”. Μάλιστα, ένας νεαρός ποδοσφαιριστής πήγε στο γήπεδο του Αράχου, γνωρίστηκε με την ομάδα και μάλιστα χρησιμοποιήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο ενός φιλικού που έδωσε η Ποντιακή Νεολαία με την Κ20 του Αιγινίου. Να.....
σημειωθεί ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής συνοδεύτηκε μετά από δική του παράκληση από έναν παράγοντα της Αλεξάνδρειας ο οποίος έλκει την καταγωγή του από το συγκεκριμένο χωριό και έχει άριστες σχέσεις με τους παράγοντες της ομάδας. Ο συγκεκριμένος παράγοντας πληροφορήθηκα ότι διευκόλυνε τον νεαρό ποδοσφαιριστή και μάλιστα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Αράχου αλλά όπως είναι φυσιολογικό και αυτονόητο την τελική απόφαση θα πάρει ο παίχτης και κανείς άλλος. Μάλιστα, του έδωσε όλα τα τηλέφωνα των αρμοδίων ώστε να έχει απευθείας επαφή μαζί τους.
Και ενώ όλοι ανέμεναν το φυσιολογικό, ανέμεναν να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του ποδοσφαιριστή από την Αλεξάνδρεια στον Άραχο αυτός βρέθηκε σε άλλη ομάδα της περιοχής με αποτέλεσμα να προκληθεί θέμα και να βγει “παραπονούμενος” ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Αράχου που τα έλεγε σήμερα το πρωί σε κεντρικό καφέ της πόλης. Ο Σίμος Μυλωνάς, περί ου ο λόγος, έλεγε ότι ενώ ανέμενε να αποκτηθεί ο νεαρός παίχτης από την ομάδα του αυτός κατέληξε αλλού και εικάζει με βεβαιότητα ότι ενεπλάκησαν τρίτοι και τον πίεσαν ώστε να ματαιωθεί η μετακίνηση και να καταλήξει στο Λιανοβέργι. Βέβαια, ο ισχυρός άνδρας της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου δεν κατονομάζει τους τρίτους που ενεπλάκησαν αλλά ζητάει επίμονα από τους διοικούντες τους οποίους εξαιρεί από αυτή την ιστορία να αλλάξουν πλεύση και συμπεριφορά απέναντι στην ομάδα του. 

Μάλιστα, ο παράγοντας αυτός προχώρησε και πιο πέρα λέγοντας και άλλα πράγματα τα οποία όμως δεν είναι σωστό να δημοσιευτούν διότι δεν ήταν επίσημες δηλώσεις αλλά συζήτηση. Δηλώσεις όμως που σηματοδοτούν αρνητικές εξελίξεις εάν και εφόσον οι παράγοντες της ΑΕ Αλεξάνδρειας και ειδικότερα ο πρόεδρο της ομάδας Δημ. Σαμαράς δεν αναλάβει πρωτοβουλίες ώστε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να επικρατήσει ένα κλίμα συνεργασίας και φιλικής συνύπαρξης πάνω απ΄ όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: