Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Δεν είμαστε αρνιστές, λέει ο Βενιόπουλος και ο Μπαμπινιώτης παθαίνει εγκεφαλικό!!! Εμμένει αντιδημοκρατικά η αντιπολίτευση και εκτίθεται

νομίζουν ότι έπιασαν λαβράκι και επέλεξαν να ασκήσουν πίεση στον δήμαρχο Γκυρίνη δια μέσω της συνεργάτιδάς του που άκουσον άκουσον τόλμησε να εκφράσει την άποψή της για τα όσα ανιστόρητα και αστήρικτα, για τα όσα κακόβουλα και στημένα υποστήριξαν τόσο ορισμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος μειοψηφίας όσο και μερίδα του τοπικού τύπου. Όλοι αυτοί μαζί αντί να μαζευτούν και να κάνουν το στοιχειώδες, την αυτοκριτική τους και να αναγνωρίσουν το λάθος τους ότι πάνε στις συνεδριάσεις αδιάβαστοι και εν πολλοίς είναι άσχετοι στα περισσότερα σοβαρά ζητήματα αφού  βαριούνται να διαβάζουν εισηγητικά δεκάδων σελίδων, αναλίσκονται σε μπαρουφολογία με αποτέλεσμα να εκτίθενται.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κ Μοχλα, επετρεψε μου να κανω ενα σχολιο για την κ Κωταιδου. Καλα θα κανουν οι αιρετοι να προσεχουν, οταν ομιλουν ειδικα για την κ Κωταιδου, καθοτι ειναι αριστη για αυτο που προσφερει στο Δημο και μακαρι οι υπαλληλοι του Δημου μας να ηταν ισαξιοι της κ Κωταιδου. Αλλωστε δεν ειναι τυχαιο που τρεις Δημαρχοι την κρατησαν ως συνεργατιδα και ο Βενιοπουλος καλα θα κανει να κοιταξει ο ιδιος να βελτιωθει, γιατι με τα προσοντα που διαθετει μονο για προεδρος Νεοκαστρου κανει.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε, κράτα μικρό καλάθι για την κυρία γιατί θα εκτεθείς