Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑ- ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΓΙΩΡΓΟ ΒΡΑΧΝΗ

Για πολλοστή φορά επί σειρά ετών ταλαιπωρείται από το δικαστικό και πολιτικό σύστημα ο αντιφασίστας Γιώργος Βρχανής που αν και θύμα επίθεσης της ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής στη Βέροια όταν οι φασίστες επιτέθηκαν στο καφενείο που διατηρούσε και τραυμάτισαν έναν θαμώνα ο οποίος νοσηλεύτηκε, βρέθηκε κατηγορούμενος μετά.....
από μήνυση των συμμοριτών για συκοφαντική δυσφήμηση!!!

Αντί οι δικαστές να θέσουν άμεσα στο αρχείο την σκόπιμη μήνυση των συμμοριτών και να επιβάλουν εξοντωτικές ποινές στους συμμετέχοντες στα επεισόδια αυτοί αθώωσαν τους περισσότερους στην πρώτη δίκη και ταλαιπωρούν ακόμα, τέσσερα χρόνια μετά, τον Βραχνή. 
Αντί να δικάσουν και να καταδικάσουν όλους τους συμμορίτες οι δικαστές επέλεξαν να τους αθωώσουν και να δικάσουν πρωτόδικα τον συναγωνιστή μας με ποινή φυλάκισης 4 μηνών για συκοφαντική δυσφήμηση. 
Οι συμμορίτες αθωώθηκαν διότι ο σ. Βραχνής δεν είχε πληρώσει παράβολο για να κάνει μήνυση ενώ η μήνυση θα έπρεπε να γίνει αυτεπαγγέλτως από την αστυνομία η οποία λειτούργησε όπως κάνει πάντα, ως το μακρύ χέρι της συμμορίας. 
Απαιτούμε να απαλλαγεί αμέσως ο σύντροφος Βραχνής από κάθε κατηγορία και καλούμε όλους τους αντιφασίστες στα δικαστήρια της Βέροιας την Τρίτη 18 Οκτωβρίου στις 9 το πρωί για συμπαράσταση. 

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: