Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

video- Νέες καταγγελίες Τόκα εις βάρος Δημητριάδη και Βενιόπουλου: Συνεργείο από Γιαννιτσά ζητάει 30 χιλιάρικα!!!!

Τόκας, Δημητριάδης και Βενιόπόυλος
Στο ίδιο έργο θεατές λοιπόν και πάλι όσοι πήγαν να δουν την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το βράδυ της Παρασκευής. Για ακόμα μια φορά ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Σωτ. Τόκας παρέθεσε μια ακόμα περίπτωση οφειλών της προηγούμενης διοίκησης που.....
προέκυψε στην πορεία και η οποία οφείλεται σε ένα συνεργείο από τα Γιαννιτσά που έκαναν δουλειά με το «στόμα» και χωρίς χαρτιά, αλλά έκαναν δουλειά όμως, και τώρα διεκδικούν 30 χιλιάδες ευρώ από την νυν διοίκηση.Ο αντιδήμαρχος το είπε αναφέροντας και μια ακόμα παλιά οφειλή ύψους 25 χιλιάδων ευρώ σε κάποιον κ. Πεχλιβάνο που προέκυψε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.
Τι άραγε σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι η διοίκηση Δημητριάδη δημιουργούσε χρέη όχι ακολουθώντας τις προβλεπόμενες από τον νόμο μεθόδους και τώρα εμφανίζονται οι προμηθευτές ή τα συνεργεία και ζητάνε τα λεφτά τους. Και όμως, ο ίδιος ο Δημητριάδης έχει το θράσος να δίνει συμβουλές στην διοίκηση και να λέει ότι δεν πρέπει να πληρώσει κανέναν εφόσον δεν έχει παραστατικά. Σωστό αυτό αλλά δε λέει κουβέντα για την ταμπακιέρα. Για το πώς προέκυψαν αυτά τα χρέη και γιατί. Δε λέει τίποτα για τα όσα ισχυρίζονταν προεκλογικά ότι έβαλε τάξη στα οικονομικά του δήμου και τώρα εμφανίζεται κόσμος που ζητάει τα λεφτά του.

Το βέβαιον είναι ότι όλοι αυτοί που δε γίνεται να πληρωθούν αφού δεν έχουν παραστατικά κλπ θα προσφύγουν στο δικαστήριο και θα δικαιωθούν και θα πάρουν τα λεφτά τους έντοκα. Και τότε ο Δημητριάδης και οι συνεργάτες του θα καταπιούν το αμίλητο νερό και δε θα λένε κουβέντα. Τι να πουν δηλαδή;

Ολοκλήρωσε ο Τόκας με την αναφορά του και μίλησε ο Δημητριάδης. Ζήτησε όμως και πήρε το λόγο και ο Βενιόπουλος που τελικά πρέπει να είναι πολύ αγχωμένος με την όλη κατάσταση. Μιλάει επί παντός του επιστητού για να καταδείξει ότι είναι άξιος διάδοχος του Δημητριάδη εάν και εφόσον παραιτηθεί!!! Έλα όμως που ο Δημητριάδης επανέκαμψε και δε λέει να παραιτηθεί και αυτό φαίνεται ότι τον γέμισε με άγχος γιατί πώς να περιμένει άλλα τρία χρόνια που διαρκεί η θητεία αυτής της διοίκησης. Βιάζεται ο Βένιος αλλά ….άλλες οι βουλές του Φώτη. 

Δείτε το βίντεο που δημοσιεύτηκε στην ενημερωτική ιστοσελίδα alexandriamou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: