Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Αποκάλυψη Γκυρίνη για Μελίκη και ο Δημητριάδης έπαθε ...φαρυγγίτιδα

Όσοι είστε τακτικοί αναγνώστες και όσοι ασχολείστε με τα κοινά του δήμου ασφαλώς θα γνωρίζετε το έργο που παίχτηκε στην Μελίκη και είχε ως πρωταγωνιστές, αρνητικούς πρωταγωνιστές ομολογουμένως, την διοίκηση Δημητριάδη και μια γούρνα. Μια γούρνα που είχε εγκαινιαστεί με αρκετό θόρυβο και τελικά κόστισε αυτή η.... γούρνα 200 χιλιάδες ευρώ περίπου.
Η διοίκηση λοιπόν του Φ. Δημητριάδη είχε αποφασίσει να φτιάξει το δίκτυο αποχέτευσης της Μελίκης και βέβαια τον βιολογικό καθαρισμό. Το μεν δίκτυο βασίζονταν σε μια μελέτη που μόλις άρχισε να το φτιάχνει ο εργολάβος διαπίστωσε ότι στην δεύτερη σωλήνα που θα τοποθετούσε έπρεπε να κατασκευάσει ένα δίκτυο ...υπέργειο. Οι σωλήνες με βάση τη μελέτη έπρεπε να είναι ως και δυο μέτρα πάνω από το οδόστρωμα και αυτό όπως ήταν φυσιολογικό τον ανάγκασε να διακόψει κάθε εργασία.
Ωστόσο, οι διοικούντες εκείνη την εποχή θεώρησαν ότι έπρεπε να κάνουν μια προεκλογική φιέστα και έσκαψαν μια γούρνα δίπλα ακριβώς από το γήπεδο της Μελίκης και απέναντι από το Γυμνάσιο. Εκεί θα έφτιαχναν το αντλιοστάσιο για να στέλνει τα λύματα στον Βιολογικό Καθαρισμό που θα κατασκευάζονταν σε ένα οικόπεδο όπως προέβλεπε η μελέτη.
Έλα ντε όμως που η μελέτη που υποτίθεται θα γινότανε σε σε συγκεκριμένο οικόπεδο ευτυχώς δεν έγινε γιατί άλλαξε η διοίκηση και ο Γκυρίνης σταμάτησε το έργο και ευτυχώς δηλαδή το έκανε.
Χτες ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας προχώρησε σε μια αποκάλυψη. Είπε ότι η μελέτη υποδείκνυε άλλο οικόπεδο και ο Βιολογικός Καθαρισμός θα κατασκευάζονταν σε άλλο οικόπεδο.
Πως θα γινότανε αυτό; Με τον Δημητριάδη όλα γίνονταν και μόλις το άκουσε χτες από το στόμα του δημάρχου κατάπιε τη γλώσσα του ο λαλίστατος πρώην δήμαρχος.
Δεν είπε τίποτα. Γιατί;


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή έπρεπε να περάσουν δύο χρόνια για να καταλάβει ο Δήμαρχος ότι η μελέτη του Δημητριάδη ήτανε για τα σκουπίδια?